Sådan genoprettes en gammel og revet læder fodbold

Sådan genoprettes en gammel og revet læder fodbold

Uanset om du samler gamle læder fodbold af sentimentale årsager eller at opbygge en portefølje af værdifulde sports memorabilia, vil du gerne holde dem på deres bedste. Over tid kan læder alder og blive dækket af revner. Meget tørt læder kan til sidst smuldre, hvis det ikke er ordentligt omhyggeligt, så det er vigtigt at foreskrive læder med jævne mellemrum, så det holder form. For at genoprette en gammel, revnet læder fodbold, kan du prøve en række forskellige taktikker.

Trin 1

Brug en blød børste til forsigtigt at fjerne overfladestøv eller snavs på ydersiden af ​​fodbolden. Pas på ikke at presse fodbolden, da dette kan beskadige læderet yderligere.

Trin 2

Påfør et tyndt lag olie på overfladen af ​​fodbolden. Olivenolie eller fedtfedtolie vil fungere, men disse olier kan mørke farven på læderet. Hvis du vil bevare den nuværende skygge af læderet, undgå naturlige olier. Sørg for at tørre overskydende olie væk med en ren, tør klud, fordi olivenolie kan gå i stykker over tid.

Trin 3

Vælg en læder recoloring balsam, der matcher farven på fodbolden. Dette vil ikke reparere revnerne, men vil effektivt dække det eksponerede stof, som revnerne har afsløret. Læder recoloring balms eller recoloring kit kan købes i hobby butikker, gård forsyning butikker eller møbler showrooms.

Trin 4

Behandl fodbold med læder balsam hvert år for at bevare sin glans og holde læderet smidig. Dette kan medvirke til at forhindre yderligere revner eller forringelse.

Del:
Kommentarer