Sådan genopretter du fra et fald

Sådan genopretter du fra et fald

Sådan genopretter du fra et fald. Et fald kan være en forfærdelig oplevelse afhængigt af sværhedsgraden af ​​spildet. Et mindre fald er normalt ikke noget at bekymre sig om, men et alvorligt fald kan resultere i skader, som brudte knogler eller værre. Hvis du har et fald, skal du kende de måder, du kan få dig til at komme ud af skaden.

Vurder skaden. Når du først falder, prøv at se, hvilke områder der er ondt på din krop og hvor alvorlige dine skader er. Forsøg at flytte dine lemmer for at se, om du har brudt nogen knogler.

Ring for hjælp. Hvis du har mistanke om, at dine skader er alvorlige, skal du ringe til hjælp. Brug din mobiltelefon til at ringe til nogen eller råbe, hvis du er på et offentligt sted.

Stå op, hvis du kan med hjælp. Hvis skaderne er mindre, så vil du sandsynligvis komme lige til fods. Tillad nogen at hjælpe dig med at komme til dine fødder.

Gå over til en læge kontor eller hospital. Hvis du har et alvorligt fald, lad din læge vide det. Han vil måske have dig til at komme ind for at tjekke dine vitaler og klæde sig på eventuelle sår, du har opretholdt. Meget alvorlige fald kan kræve, at du går til akutrummet ved ambulance.

Shrug væk fra enhver forlegenhed, som du måske føler. Et fald er pinligt, men det sker for alle. Aldrig skamme sig over at kalde på hjælp, når du falder.

Giv dig selv tid til at helbrede. Din krop vil kræve en helbredende periode efter et fald. Dette gælder især for folk i en fremskreden alder.

Tips

Hvis du har tendens til at falde ofte, skal du tale med din læge om mulige medicinske tilstande, der kunne tilskrives dine fald. Et fald, der resulterer i en hovedskade, skal straks lægges til læge. Du kan få hjernerystelse.

Del:
Kommentarer