Sådan genopretter du fra en hård tømmermænd

Sådan genopretter du fra en hård tømmermænd

Sådan genopretter du fra en hård tømmermænd. Selv verden tømmermænd er forbundet med følelser af kvalme, smerte, udmattelse og generel frygt. Følelsen af ​​at blive kørt over af en lastbil efter en nat at drikke er en temmelig almindelig. Hvordan genopretter du fra en nat med lidt for meget sjov? Når du genvinder en alvorlig tømmermænd, har du brug for en troværdig plan for angreb.

Annuller aftaler. Sandheden er, når du kæmper med en hård tømmermænd, er du en syg hvalp. Prøv ikke at gøre det til arbejde eller andre forpligtelser, når der er en chance for at du kan kaste op over nogen, eller i det mindste ligner en komplet idiot. I nogle alvorlige tilfælde kan du stadig være fuld dag næste morgen, så sørg for, at du måtte have og holde dig hjemme.

Få masser af søvn. Hangovers er bedst erfarne, når du ikke er vågen, og søvn er afgørende for at få din krop tilbage til sin normale tilstand. Under en tømmermænd arbejder dine indre organer overarbejde og forsøger at få din krop tilbage til, hvor det skal være. Hvilende giver det energi til at gøre det. Selvom du har en travl dag fremad, eller ansvar, du bare ikke kan ryste, så prøv at tage en lur i mindst et par timer.

Drik masser og masser af vand. Selv hvis du har lyst til at indtage noget, vil det gøre dig syg. De syge følelser, der er forbundet med at være hungover, er et bevis på, at din krop er stærkt dehydreret.

Beskyt din mave. Blandt andre skader kan et stort indtag af alkohol irritere din mavesforing. Beskyt følsomheden ved at isolere maven med et beskyttende lag. Et koldt mejeriprodukt, som almindelig yoghurt eller Pepto Bismol er gode valg.

Carb up. Du skal genopfylde tabte næringsstoffer. Stivelsesholdige carbs er normalt en god mulighed for forsigtigt at genindføre din krop til vitaminerige fødevarer. Prøv brød og lette, natrium-tunge snacks som kartoffelchips og pretzels.

Tag et varmt bad. At sidde og dampe ud toksinerne kan hjælpe med at sætte din krop på vej til genopretning ud over at tjene som en terapeutisk del af genopretningen.

Tænk det igennem, inden du tager over-the-counter medicin. En kombination af stoffer og alkohol kan forårsage kaos på din lever, og andre som aspirin og ibuprofen kan gøre din mavesindhed værre.

Del:
Kommentarer