SĂĄdan genopretter du fra Costochondritis Naturligvis

SĂĄdan genopretter du fra Costochondritis Naturligvis

Costochondritis er en betændelse i brystvæggen på grund af overbrugsskade, en infektion under en større operation eller et stort traume. Ofte kan det skyldes ukendte faktorer. Det ser ud til at påvirke flere kvinder end mænd.

Der er ingen kendt medicin til det, og typisk kan smerten gå væk alene over en periode. Her er et par tips til at genoprette hurtigere fra Costochondritis.

Indledende symptomer omfatter smerter i den ene side af brystet under enhver fysisk aktivitet. Da betændelsen forværres, kan smerten strække sig til skulderen, og selv den enkle handling af vejrtrækning og bevægelse af dine arme kan blive meget smertefuldt. Denne smerte ligner smerter på grund af hjerteanfald, så det anbefales stærkt at se din læge straks. Ofte må læger måske lave et batteri af test, før de indsnævres til Costochondritis.

Stop med at gøre fysisk aktivitet, der øger smerte. Genoptag mindre anstrengende normale aktiviteter først efter smerten falder.

Som med andre inflammatoriske skader kan enhver bevægelse gøre smerten værre. Men man kan ikke stoppe vejret for at undgå bevægelse i den indre brystmur. Derfor er at tage komplet hvile et meget vigtigt aspekt af genopretningen.

Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID) som Ibuprofen er nyttige for at få lidt lindring af smerte. Hvis smerten er uudholdelig og påvirker søvn, kan lægen ordinere kodeinbaserede smertestillende midler.

Anvendelse af varme / kold behandling til det berørte område hjælper meget med at reducere inflammation og lindring fra smerte.

Selvom det ikke er klart, synes det for nogle mennesker, at koldt vejr og stress synes at påvirke Costochondritis. Derfor hold dig varm (bære lag og dække dig selv) og stressfri.

Del:
Kommentarer