Sådan genoplive du din gamle læder baseballhandske

Sådan genoplive du din gamle læder baseballhandske

Uanset om det er den gamle fangers midte din far brugt 20 år siden eller din egen baseballhandske, som du ikke har brugt siden sidste sommer, har en baseballhandske noget ømt, kærlig pleje. Rengøring og oliering af din handske vil få det til at se ud som ny på ingen tid.

Trin 1

Brug sædesæbe til at rengøre din handske. Sæt nogle sadelsæbe på en ren, tør lap. Gnid sæbet i læderet i små cirkulære bevægelser. Gå ikke glip af en tomme - rengør mellem fingrene. Du arbejder snavs og snavs ud af læderet og bringer det til overfladen. Som du gør dette vil sæbet arbejde i en skum.

Trin 2

Brug en anden ren, tør klud til at fjerne skummet, som nu indeholder snavs og urenheder, der forurener og beskadiger læder, fra baseballhandsken.

Trin 3

Gentag trin 1 og 2, hvis det er nødvendigt. At sørge for at du har fjernet så meget snavs som muligt, vil hjælpe med at tilføje mange år til din baseballhandske.

Trin 4

Lad din handske sidde i en dag eller to, før du følger op med at rense din handske med konditionering. Denne gang tillader læderet at trække vejret lidt.

I løbet af denne tid kan du begynde at folde, klemme, bøje og på anden måde arbejde din handske for at løsne det. Sadelserviet er hovedsagelig en renere, men tjener også til at forandre læderet noget. Du vil allerede mærke en stor forskel fra, før du rengør din handske i lige så blød og bøjelig det er blevet.

Trin 5

Brug neatsfoot, minkolie eller andet handskonditioneringsprodukt til at gøre din handske betinget, men hold dig væk fra petroleumbaserede produkter som vaselin. Uanset hvilken balsam du vælger, skal du arbejde den i læderbrønden med en ren klud eller lille svamp. Dab (ikke gnide) overskydende med en anden ren, tør lap.

Trin 6

Lad handsken sidde i en dag eller to for at absorbere balsammen. Anvend om nødvendigt betingelsen. Ældre handsker tager generelt mere arbejde end tilstand. Bøj handsken i løbet af denne tid. Åbn og luk det gentagne gange. Punch lommen med din næve eller en bold. Arbejd læderet for virkelig at blødgøre det op.

Trin 7

Prøv din nyligt handlede handske med et spil fangst.

Del:
Kommentarer