SĂĄdan genopbygges en golfvognmotor

SĂĄdan genopbygges en golfvognmotor

Golf vogne gør det nemmere at trække golfbanen med dit udstyr, når du spiller et spil golf. Nogle gange kan motoren i din vogn løbe ind i problemer og måske have brug for en tune-up. I stedet for at bruge pengene på en helt ny motor, kan du fejle problemet og genopbygge det selv.

Afbryd alle komponenterne fra din golfvognmotor ved at afmontere motorophængene, lyddæmperen og kablerne samt batteriet. Fjern hele motoren og læg den på et arbejdsbord.

Brug en skruetrækker til at fjerne alle bolte fra motoren. Hvis der er snavsopbygning inde i motoren, skal du rengøre det hele ud og ud med en klud. Brug skruetrækkerens hoved til at løbe tør for snavset snavs eller snavs, der kan være svært at fjerne med bare kluden. Det er vigtigt at fjerne alt dette, fordi snavs kan forhindre din motor i at køle korrekt.

Fjern bolterne fra deres stik på toppen og siderne af motoren, under hvilken forgaseren er placeret. Rens noget snavs, du møder indeni. Der kan endda være bolte gemt under snavs, så vær ekstra forsigtig.

Tag hovedet ud af motoren for at se cylinder og stempel. Undersøg stempelet og nå indvendigt for at kontrollere, hvor stramt det er. Hvis det er løs, skal det justeres.

Fjern cylinderen ved at løsne alle sideboltene med din skruetrækker. Boltene skal placeres nederst på hvert hjørne af cylinderen. Træk derefter stemplet ud og undersøge det for eventuelle manglende stempelringe.

Brug tænger med en 90-graders adapter for at fjerne eventuelle brudte stempelringe fra stemplet. Udskift derefter disse med nye ringe fra dit genopbygningssæt ved at forene ringernes ender, hvor rillerne er. Sæt ringen i nærheden af ​​stiften og arbejd forsigtigt om stempelet.

Fjern motorens lejer, som er to små magneter. Fjern også pakningen, og rengør området med motorrenseren. Lad det bløde i et par minutter, og brug derefter 400 grit sandpapir til at glatte ud på pakningens overflade.

Udskift stempel og lejer, og tilføj transmissionsolie indenfor for at smøre. Udskift også bundpakningen, og tilsæt silicone gel til bund og cylinder. Skub pakningen mod silikonen, så den stikker til den. Tilsæt silikone til toppen af ​​pakningen for at stramme sin kontakt med cylinderen, så ingen olie kan spildes ud. Coat toppen af ​​cylinderen med transmissionsolie.

Brug en skruenøgle til at stramme alle de møtrikker og bolte, du tidligere har fjernet, eller udskift dem med nye i din ombyggings kit, hvis det er nødvendigt. Sørg for, at de er så tætte som muligt for at undgå olieudslip.

Kontroller, at stemplet bevæger sig korrekt, og sørg for, at ringene er korrekt justeret med motorens udstødning. Bemærk at siden af ​​stemplet med hullet går ind i karburatoren på motoren, mens den faste side skal være i overensstemmelse med udstødningsporten.

Udskift hovedpakningen og stram boltene sikkert til toppen. Placer vaskemaskinen i sin plads i midten.

Sæt motoren tilbage i golfvognen. Tilsæt olie (mindre end 10 millimeter), så stemplet og cylinderen får ekstra smøring.

Test din golfvogn for at sikre, at motoren fungerer korrekt.

Del:
Kommentarer