Sådan gendannes en greb til en læder basketball

Sådan gendannes en greb til en læder basketball

Ligegyldigt hvilket niveau du spiller indendørs basketball på, læder er, hvad de fleste bolde er lavet af. Denne overflade kan blive slidt ned over konstant brug. En basketball er først lavet med greb i hele og disse lædergreb kan blive slidt ned, hvilket gør det svært at få et godt greb på bolden. Når dette sker, kan du nemt gendanne grebet på basketballen ved at give det en grundig rengøring.

Trin 1

Sæt bolden ned på en flad overflade. Tryk en hånd på toppen af ​​bolden, så den ikke bevæger sig, når du renser den; tørre bolden ned med en ren klud. Flyt kluden over hele overfladen og fjern alt synligt snavs og andet snavs.

Trin 2

Tilsæt parabol såpe og vand til kludet og tryk på kludet ind i rillerne langs basketballen. Disse vanskelige steder kan fyldes med snavs og andet snavs, så de skal rengøres grundigt for at hjælpe med at genoprette grebet på basketballen.

Trin 3

Hæld læderrenser på en ny klud og tør den forsigtigt ud på basketballens overflade. Flyt kluden frem og tilbage i en cirkulær bevægelse, indtil hele området er blevet dækket af renseren. Denne rengøringsmiddel vil slippe af med fedt og andet snavs, at parabol sæbe og vand ikke kunne.

Trin 4

Tør læderkurven grundigt af med en ren klud. Kør kludet over basketballen, indtil alle læderrenser er fjernet fra overfladen. Grib basketballen med begge sider og kontroller for at se, at det originale greb er blevet genoprettet.

Del:
Kommentarer