Sådan gemmer du en tørret ud kontakt

Sådan gemmer du en tørret ud kontakt

Kontaktlinser koster alt for meget for at lade dem gå i spilde. Selvom du har engangskontakter, er du ikke nødt til at behandle dem som papir og smide dem ud før deres tid er op. Dette sker ofte, når en kontakt tørrer ud fra at blive udsat for luft for længe, ​​enten fra at blive gniddet ud af en persons øje eller falder på gulvet midt i et forsøg på indsættelse. En udtørret kontakt kan være lige så anvendelig som en helt ny, hvis den bliver taget hånd om korrekt snarere end ødelagt.

Før du berører en kontaktlinse, skal dine hænder altid være rene, så vask dem. Den eneste undtagelse er, efter at du lige har tabt en kontakt, fordi de bløde har tendens til at holde fast ved det første, de rører ved.

Find kontakten og hent den omhyggeligt. Når en kontaktlinse er tør, føles det som en sten og kan knække, hvis den ikke håndteres forsigtigt.

Hæld kontaktlinsens opløsning i en kontaktlinseset, og linsen lages let i opløsningen.

Hold kontaktlinsen i sagen i et par timer, indtil det unravels. Uanset om kontakten var tør, kræver de fleste kontaktopløsningsretninger, at kontakter skal rengøres i mindst fire timer, når de ikke er i dine øjne.

Åbn sagen og drej den på hovedet. Rengør kontaktlinsen grundigt, og sørg for at slippe af med eventuelle partikler, der kan have knyttet sig til kontakten og / eller svømmer rundt i den anvendte løsning.

Skyl kontaktlinsen med opløsning, og sørg for, at linsen er ren og fri for affald. Sæt linsen i øjet, som du normalt gør.

Følg trin 3 til 6, hvis kontakten tørrede ud, når du faldt i søvn med den. Kontakter er beregnet til at blive taget ud hver aften, selv de engangsbrugere. Når dine øjne er lukkede, kan luften ikke nå kontakten, så det har tendens til at tørre ud og holde fast i øjet.

Del:
Kommentarer