Sådan fugter du tørret tobak

Sådan fugter du tørret tobak

Sådan fugter du tørret tobak. Hvis du rulle dine egne cigaretter eller røg et rør, ved du, at tobakken har tendens til at begynde at tørre i det øjeblik du åbner pakken. Tørret tobak er ikke så behagelig at ryge, fordi det brænder hurtigt og hårdt. Et par tricks kan hjælpe dig med at tilføje fugt og holde din tobak fugtet til en behagelig røg hver gang.

Anbring tørret tobak i en skål eller glasbeholder og dækk toppen med en fugtig klud. Sørg for, at kluden ikke er så våd, at vandet falder ind i tobakken. Sæt tobakken på et varmt, mørkt sted og tjek for få timer. Det bør kun tage et par timer at fugte din tobak til dit ønskede niveau.

Køb en hydratiseringsdisk på dit lokale rør og tobaksbutik. Disse små lerplader kan gennemblødes i vand og derefter holdes sammen med din tobak for at både fugtige tørrede tobak og holde fugtigheden af ​​frisk tobak. Tjek din disk hvert par dage, blødgør igen, når det er tørt.

Skær et stykke æble og læg det i din tobakspakke. Anbring den tørrede tobak og æble i køleskabet i ca. 24 timer for at fugtige bladene. Fjern æblet fra posen og nyd en frisk røg.

Hold et stykke appelsinskal i din tobakspakke altid for at hjælpe med at bevare den naturlige fugtighed. Appelsinskal hjælper ikke kun med at holde tobakken frisk, men også en god smag. Sørg for at skifte skrællen hver anden dag eller så for at forhindre skimmelsvækst.

Del:
Kommentarer