Sådan frigøres tommelen, når du smider en bowlingkugle

Sådan frigøres tommelen, når du smider en bowlingkugle

Frigivelsesstedet, hvor en bowlingkugle kastes, spiller en stor rolle i kastets succes. En bowlingkugle, der frigives for tidligt, vil sandsynligvis rulle lige - langsomt - og ofte ende op i renden. En bowlingkugle, der frigives for sent, vil ende med at overskue sit mål og sandsynligvis også ende op i renden. Placeringen af ​​tommelfingeren har meget til med, hvor godt en bowlingkugle kaster lykkes ved at slå tappene. Uanset om du kaster en ret kugle eller en kuglebold, så løser bolden korrekt med din tommelfinger, vil det føre til højere score i det lange løb.

Vælg den rigtige bowlingkugle til din bowlingstil. Vælg en bold, der er den rette vægt. Hvis du for eksempel kaster en lige bold, kan du gå med en lidt tungere bold end den, der smider en kroge. Vælg en bold, der også har en behagelig finger- og tommelfingerplacering. Dette vil medvirke til at sikre korrekt tommelfrigivelse, når du kaster bolden.

Arbejde med dit fodarbejde og krops bevægelse. Øv dig med de samme trin og lav de samme bevægelser med din krop og arme. Dette hjælper med at opretholde det korrekte udløsningspunkt for din tommelfinger.

Slip din tommelfinger på nedslaget, når du nærmer dig fejllinjen. For straight bowlere udløses tommelfingeren og skal komme op i en lille vinkel, mens din pegefinger, langfinger og ringfinger danner en "W", der peger direkte på stifterne. For hook bowlere, vil din tommelfinger frigive og dreje fingrene to tommer, som om du laver en håndtrykbevægelse, med din tommelfingre rettet op for at afslutte kastet.

Del:
Kommentarer