Sådan fortæller jeg, hvis jeg ikke fjernede hele ticken

Sådan fortæller jeg, hvis jeg ikke fjernede hele ticken

Tæsken er en parasitisk edderkop, der går ind i offerets hud og suger sit blod, med kun kroppen på ydersiden af ​​kroppen. Både mandlige og kvindelige flåter kan bide et menneske eller dyr. Spottning og fjernelse af flåter hjælper hurtigt med at reducere chancen for at fange en blodbåren sygdom fra dem. Nogle gange, når du fjerner et kryds, kan dets hoved eller munddele forblive indlejret i din hud. De skal også fjernes, ved at bruge meget den samme teknik, som du plejede at fjerne resten af ​​krydset.

Tag fat i tæsken så tæt på din hud som muligt med et par fintipede pincet og træk det lige ud; vrid det ikke, og prøv ikke at knuse det.

Undersøg det kryds, du har trukket ud. Der er ingen hals at tale om på et kryds, men dets munddele stikker ud mellem de to fremadben. Der kan være to eller tre munddele (ee ressourcer til nogle billeder af almindelige ticks). Hvis tippens forreste del mellem forbenene mangler indlysende munddele, eller hvis det ikke er symmetrisk, har du formentlig ikke fået hele tæsken.

Undersøg bidepladsen. Du skal muligvis gøre dette under et stærkt lys - en bordlampe vil fungere, hvis du ikke har noget lysere. Brug dine fingre til omhyggeligt at sprede huden omkring bideområdet, efter nogen brun eller sort fremmedlegemer, der måske stadig er indlejret i bidden; det er krydsets hoved eller munddele. Hvis du ikke kan se området klart, skal du bruge et forstørrelsesglas.

Steriliser en nål eller finpipet pincett ved at blødgøre den i gnidningsalkohol i ca. et minut, og tag derefter omhyggeligt alle resterende dele af tippens hoved eller mund, der kan være indlejret i din hud.

Del:
Kommentarer