Sådan fortæller du, om en Staph infektion er Healing

Sådan fortæller du, om en Staph infektion er Healing

Det er ikke ualmindeligt, at vi hver især har en slags "staph" på vores krop på et eller andet tidspunkt. Oftere end ikke vil Staphylococcus aureus-bakterier ikke udgøre meget af et problem. Det virkelige problem kommer i spil, når staph kommer ind i en pause i vores hud, hvilket forårsager en infektion. Normalt kan bakterier nemt behandles med standard antibiotika, men staph er faktisk blevet ganske modstandsdygtigt mod mange af de lægemidler, der bruges til at behandle og "helbrede" en sådan infektion, hvilket gør det endnu vigtigere at tage de nødvendige forholdsregler for at sikre, at du ikke er inficeret med bakterierne. Dette betyder ikke, at staph ikke kan behandles; det tager bare stærkere medicin for at afhjælpe tilstanden. Forlader en uhæmmet infektionsinfektion, der tillader bakterierne at bevæge sig dybere ind i dit væv og forårsage en alvorlig medicinsk tilstand, der endda kan resultere i døden.

Kontakt en læge. Dette er virkelig den sikreste metode til at fortælle om en staph infektion er helbredende eller ej. Da du uundgåeligt går igennem et eller andet behandlingsforløb for Staph infektion, skal du tale med en læge for at sikre, at medicinen effektivt behandler og helbreder tilstanden korrekt.

Tag en vævsprøve taget. Denne prøve vil tillade en læge at opdage status for staph.

Tilbyde en nasal sekretion. Selvom dette måske ikke virker som den mest behagelige metode til at skelne tilstanden af ​​din infektion, er en nasal sekretion, ligesom en vævsprøve, en meget værdifuld teknik til at kontrollere fremgangen i din helbredelse og din krops reaktion på medicinen.

Hold øje med infektionen selv. Når staph er lokaliseret til huden, vil den udvikle et ret rødt område på en lille overflade af din krop, der kan blive betændt, blister og endda udvide sig til et øm eller sårdannelse. At holde øje med dette område kan give dig en god indikation af, om din tilstand heler ordentligt. For at se, om din infektion er helende, skal du se efter en nedsættelse af hævelse eller betændelse, en blødning af blæren eller sår og en nedsættelse (eller falme) i misfarvningen til det berørte hudområde.

Føl infektionsområdet. Da mange staph-infektioner ikke kun vil få huden til at blive betændt og rød, men også meget varm og øm på berøring, kan du let føle det berørte område og sammenligne det med upåvirkede områder. Når det er helet, skal området ikke længere føles varmere end resten af ​​din krop eller smertefuldt at røre ved.

Vurdere, hvordan du føler. Hvis Staph har smittet dig gennem den mad, du har spist, skal du overvåge helingsprocessen ved at kontrollere, at kvalme, mavesmerter, diarré og opkast er nedsat eller er gået.

Mål din temperatur. Nogle gange vil en person, der lider af en staph-infektion, udvise en moderat feber. Ved regelmæssigt at tage din egen temperatur, kan du måle, om du er på lager. Men du bør ikke bare stoppe med at tage din medicin, når denne feber mindsker eller går i stykker. Det er vigtigt at se behandlingen igennem til slutningen og konsultere din læge.

Tips

For at forhindre staph infektion bør du begynde at vaske dine hænder regelmæssigt og holde eventuelle brud, sår eller sår i huden ren og dækket.

Sørg for, at personlige ting som håndklæder eller barbermaskiner eller endda atletisk gear kun bruges af dig.

Del:
Kommentarer