Sådan fortæller du, om du har en trækstamme

Sådan fortæller du, om du har en trækstamme

Der er tidspunkter, hvor du trækker din hamstring muskel og vil ikke have nogen tvivl om skaden. Du vil føle en bølge af smerte, der styrker dig på dine knæ og kan kræve hjælp til at få dig væk fra banen, legepladsen eller din sofa, hvis du har skadet dig selv hjemme. Der er dog andre tidspunkter, hvor trækket måske ikke er så alvorligt. Du kan spare tid og smerte ved at tage fridage og lade din muskel komme sig.

Feel for en træk i hamstringens bagside, når du bryder ind i en jog eller en mindre end fuld fart. Denne trækker er ikke normal og kan indikere en forstuvning eller en træk på bagsiden af ​​din hamstring. Stop hvad du laver og gå væk fra atletisk felt - denne skade er på et kritisk punkt. Det kan helbrede, hvis du hviler på det og behandler det med is, men kan blive alvorligt værre, hvis du forsøger at "tøve det ud".

Prøv at trække din ben op mod brystet. Hvis du ikke kan få dit knæ forbi niveauet af din hofte, eller hvis du føler ekstrem træthed, da dette sker, har du en trukket hamstring. Din bevægelsesrækkefølge vil være begrænset, når denne muskel er anstrengt. Rest benet og behand det med is.

Se eller føl dig for hævelse bag på benet. Hævelsen kan eller måske ikke være visuel, men det vil føle, at din hamstring muskel er for tyk til din hud, hvis hamstring er trukket.

Se efter misfarvning og blå mærker på bagsiden af ​​overbenet. Dette er ofte et fortælle tegn på en trukket hamstring. I nogle tilfælde kan dette være resultatet af at tage et slag i benets bagside, eller det kan komme fra at tage fejl. I tilfælde af, at blå mærke opstår før væsentlig smerte eller ubehag, er det vigtigt at komme væk fra legepladsen og isen skaden for at reducere hævelsen straks.

Del:
Kommentarer