Sådan fortæller du, om du har en Staph infektion

Sådan fortæller du, om du har en Staph infektion

En staph infektion er forårsaget af bakterier. Det videnskabelige navn er Staphylococcus aureus. Staph infektioner kan inficere enhver del af en persons hud, indersiden af ​​deres næse og kan være årsagen til sådanne sygdomme som meningitis og lungebetændelse. Et sted hvor staph infektioner er almindeligvis indgået er på hospitaler. Du skal behandle denne infektion så hurtigt som muligt, så det er vigtigt at lære at identificere det.

Kontroller for at se om du har åbne skår eller sår. Er nedskæringer og sår begyndt at svulme? Staph infektioner forårsager smerte og hævelse. Du bør især være bekymret, hvis skåret eller såret ikke skadede eller svulmede, da du først modtog det. Sørg for at have en læge kigge for at bekræfte Staph.

Se for at se, om du har udviklet nogen koger eller carbuncles. Carbuncles er større end koger, og begge indeholder væske inde. Disse ville danne et sted på huden nær dine hårsække. De vil være mærkbare og endda smertefulde. Disse er altid forårsaget af en staph infektion, så hvis du har dem, skal du så hurtigt som muligt komme til din læge.

Vær opmærksom på din hud. Hvis det begynder at blære, og der tilsyneladende ikke er nogen kendt årsag til blæren, kan du have en stiftinfektion. Det samme gælder, hvis din hud skrælmer, men du har ingen grund til peeling. Lad din læge tage et kig og få en blodprøve for at bekræfte eller nægte, at en staph-infektion er årsagen.

Føl lymfeknuderne på dine nakke-, armhule- og lyskeflader. Hvis de er hævede, er dette tegn på infektion. Dette er ikke et symptom at behandle let. Gå så hurtigt som muligt til dit læge kontor for at få ham til at teste dig for Staph infektion.

Tips

Vask dine hænder ofte er en fantastisk måde at forhindre at få fat i infektionen fra en anden person.

Advarsler

Nogle staph infektioner kan udvikle sig hurtigt og blive meget alvorlige. Vent ikke med at få lægen til at kigge på dig, hvis du har mistanke om, at du har en stiftinfektion.

Del:
Kommentarer