Sådan fortæller du, om du fortynder

Sådan fortæller du, om du fortynder

Nogle kvinder kan identificere symptomer, der er direkte relateret til dilation, og andre må ikke bemærke noget tegn eller symptom overhovedet. Det er ikke ualmindeligt, at en kvinde oplever arbejdskraft eller udvidende symptomer og ikke er klar over, at hun går i arbejde. Hvis du allerede er optaget på hospitalet, kan sygeplejersker kun kontrollere din fremgang hver time, uanset hvor hurtigt du udvider. At forstå, hvad man skal kigge efter, kan hjælpe dig med at give besked til personalet, når det er tid til levering.

Tid hver sammentrækning. Skriv ned tiden mellem hver sammentrækning og kig efter regelmæssige intervaller, som kan betyde, at udvidelsen forekommer. Ring til din læge, hvis tiden mellem hver sammentrækning er konsekvent og intervallerne bliver kortere over tid.

Kig efter enhver ændring i vaginal udledning. Skriv ned datoen, når du bemærker enhver spotting eller et snedækket slimudseende, der angiver, at udvidelsen har fjernet slimpluggen. Indsend dit læges kontor, når dette sker, så de kan lave en note i dit diagram eller planlægge en aftale for at få din cervix kontrolleret.

Ring straks til din læge, hvis du mærker noget svamp eller lugt af lugtfri væske fra livmoderhalsen. Se efter tegn på sammentrækninger eller vaginal udslip, hvis du har udvidet uden at være opmærksom på det. Gå til et akutrum på hospitalet, hvis du ikke kan få fat i din læge.

Lav notat, når din baby falder på grund af nedstigningen i livmoderhalsen. Ring til din læge eller sygeplejerske, hvis du er optaget på et hospital, hvis du har en pludselig trang til at få en afføring, men ikke i stand til at producere en. Kontroller for nogen af ​​de nævnte tegn på dilatation, fordi den pludselige trang til at skubbe kunne betyde, at din livmoderhalsen er fuldt dilateret, og du er klar til at føde barnet.

Del:
Kommentarer