Sådan fortæller du, om du bliver kvitt toksiner ud af din krop

Sådan fortæller du, om du bliver kvitt toksiner ud af din krop

Fra mesteren rense til tranebærfedtflush kost er detox kostvaner og programmer mere populære end nogensinde. Med krav lige fra vægttab til øget energi til klarere hud og mere, er det nemt at se, hvorfor så mange mennesker er interesserede i detoxing. Men hvordan ved du, om dit detox-program virker? Tegnene kan være både indlysende og subtile, så vær opmærksom på din krop! Og sørg for at du snakker med din læge, før du starter et detox-program.

Sådan fortæller du, om din detox virker

For det første skal du etablere en basislinje. I en uge eller to skal du skrive ned dit fødeindtag, afføring, energiniveau, hudtilstand, hovedpineforekomster og alt andet.

Efter at have startet din detox, fortsæt med at holde denne journal. Har noget ændret sig? Uanset om ændringerne synes ønskværdige eller ej, er nogen bemærkelsesværdig ændring sandsynligvis et tegn på, at toksiner forlader din krop.

Nogle resultater af fjernelse af toksin er vidunderlige, såsom vægttab, så vejer dig selv før, under og efter din detox for at bemærke dine fremskridt. Du kan også have mørkere urin eller hyppigere afføring.

Andre tegn er mindre behagelige, men kan være positive i det lange løb: Du kan have mere hovedpine, kropssmerter, træthed og hudflare-ups. Selvom det ikke er sjovt på det tidspunkt, bliver disse problemer nogle gange opskåret, når toksiner frigives og cirkulerer gennem din krop, før de gør deres udgang.

Hvis du udskærer koffein, alkohol, sukker og kulhydrater så mange detoxdieter, kan du opleve oprindelige krav til disse fødevarer og stoffer, som er normale. Efter en uge eller to vil dine krav måske falde - et andet stort tegn på, at din krop bliver mindre giftig.

Fortsæt med at være opmærksom på din krop efter din detox. Hvordan har du det? Ideelt set skaber dit program et springbræt for en sund langsigtet ændring snarere end en hurtig løsning.

Et detox-program er ikke en erstatning for at tage regelmæssig medicin. Hvis du har hjertesygdom, kræft, skjoldbruskkirtlen eller nyresygdommen, eller er sygdomsfremkaldende eller ammende, bør du kun overveje detox under din læge ordre.

Tips

Den bedste måde at holde din krop toksinfri på er at spise en sund kost, få regelmæssig motion og en god nats søvn.

Advarsler

Tal med din læge, før du prøver en detox kost

Hvis du oplever alvorlige bivirkninger, skal du straks kontakte din læge

Del:
Kommentarer