Sådan fortæller du, hvis dine Jordan sko er falske

Sådan fortæller du, hvis dine Jordan sko er falske

Alle vil gerne være Mike, hvilket skaber massiv efterspørgsel efter noget med Jordanens navn. Og Nike opfylder den sult ved at lave over 20 forskellige typer af Jordan sko. Med så mange forskellige farver, mærker og størrelser efterligner bootleggere markedet med falsk. Og mens hvert enkelt skosæt har sin egen fortæller for at være en falsk, er der nogle få generelle måder at se på en forfalskning, uanset hvilket nummer det er.

Stilnummer

Se ind i skoen for et tag. Ældre Jordan sko har taggen syet i tungen, nyere sneakers har dem limet indvendigt og nogle sport en hængende tag bundet til skoen. Over stregkoden på mærket finder du et stilnummer. Tjek begge sko, og kontroller, at de begge har samme stilnummer. Hvis de ikke gør det, er de falske. Hvis de matcher, skal du se beskrivelsen af ​​skoen på Nikes hjemmeside. Bekræft beskrivelsen passer til det tilsvarende stilnummer. Når skobeskrivelsen ikke stemmer overens med stilnummeret, er de falske.

colorways

Hver sko stil kommer med sit eget farveskema kendt som en farvevej. Og Nike lavede en begrænset mængde farvebaner til hver Jordan sko stil. Hvert mærke af Jordan sko er tildelt et nummer baseret på dets fremstillingsår, udpeget af romertal. Se efter tallet på boksen, skoen eller mærket inde i skoen, og kig derefter op farvestierne for det nummer via Nikes hjemmeside. Hvis din farvelægning matcher et angivet farveskema, kan de være virkelige. Dine sko er falske, hvis de ikke matcher nogen farveveje fra skoens produktionsår.

Kassen

Hver kasse har også et klistermærke trykt med de nøjagtige specifikationer af skoene indeni, herunder det romerske tal, farvevej og stilnummer. Bekræft specifikationerne på boksen, der passer til skoen, og de oplysninger, der findes på mærket i hver af sneakersne. Se efter Nike-logoet og Air Jordan-logoet på hver boks; Kun romerske talestil Jeg og II er ikke udstyret med hoppe Jordan-logoet. Hvis skoene er genudgivne versioner af et ældre mærke, kendt som retro sko, så se efter et retro kort på indersiden af ​​kassen og match det med klistermærket, sko og tags. Enhver uoverensstemmelse mellem nogen af ​​disse betyder, at skoene sandsynligvis er forfalskede.

Anerkendte forhandlere

Køb fra en velrenommeret kilde. Hvis du bestiller online, skal du undersøge sælgeren. Læs anmeldelser på virksomheden eller besøg deres kontaktside for at søge efter en adresse. Sko, der er bestilt online fra auktionswebsteder, der stammer fra uden for USA, kan være falske. Gennemfør en grundig kontrol af kassen og skoene, hvis du køber fra en privat sælger personligt. Se op på detailprisen på den sko, du gerne vil købe på internettet. Hvis personprisen er betydeligt lavere end detailhandlen, er skoene sandsynligvis falske.

Del:
Kommentarer