Sådan fortæller du en falsk Mitchell & Ness Jersey

Sådan fortæller du en falsk Mitchell & Ness Jersey

Mitchell & Ness er et firma, der specialiserer sig i reproduktion af nøjagtige replikaer af professionelle sportstrøjer. Da deres trøjer er identiske med, hvad spillerne har på, er de meget forskellige i detaljer end de mere overkommelige skærmtrykte sportstrøjer, som de fleste fans bærer. Ligesom enhver højt prissat vare er Mitchell & Ness trøjer underlagt forfalskning. For at sikre, at du ikke bliver scammed af en uærlig sælger, der tilbyder dig en pris, der er for god til at være sandt, kan du se efter flere nøgleoplysninger, som kun autentiske Mitchell & Ness trøjer har.

Følg stoffet i trøjen forsigtigt. En autentisk Mitchell & Ness trøje vil føle sig tung i dine hænder, og materialet vil være meget robust. Knock-offs tendens til at være ret let.

Undersøg holdets navn - ikke bare spillerens navn - for at sikre, at det er et professionelt sportshold. Mitchell & Ness gør ikke nogen college eller high school trøjer. De gør ikke engang ældre jerseys af nuværende fagfolk, som engang var amatørspillere.

Se efter detaljer i nederste venstre del af trøjen. Bekræft, at en etiket er broderet på trøjen, der læser "Nostagia Co. Mitchell & Ness, Philadelphia, PA" sammen med en lille broderet etiket med spillerenavnet og året jersey stilen blev brugt.

Undersøg for- og bagsiden af ​​trøjen. Sørg for, at det ikke har nogen broderi, der minder om et mesterskab eller nogen milepæl. Disse typer trøjer er typisk festlige stilarter, der præsenteres for spillere efter et mesterskabsspil eller til nyhedsformål for fans; De er dog ikke autentiske stilarter. Mitchell & Ness gør dem ikke.

Kontroller størrelseskoden. Sørg for, at det er en nummereret størrelse (typisk mellem 40 og 64). Hvis jerseyen har en bogstaveret størrelse, er det bestemt en forfalskning, fordi autentiske Mitchell & Ness trøjer er mere præcist dimensionerede.

Del:
Kommentarer