Sådan fornærmer du en hockeyspiller

Sådan fornærmer du en hockeyspiller

God sportsmandskab er forbandet; hvis du føler dig mindre end godt om et hockey spil eller spiller, gør dig klar til at løsne med en tirade af iskolde - dobbelt entender beregnet - zingers. Vær advaret, at lade tungen løsne på en hockeyspiller, der mangler nogle forreste tænder, kan være skadeligt for dit helbred. Og glem aldrig den gamle standard "Jeg gik til en kamp den anden nat og et hockeyspil brød ud".

Som spiller

Trin 1

Brug termen "brutal", hvis du kaster jibe på en canadisk spiller. For eksempel "du er brutal på hockey, eh Darcy!" Brug af ordet som dette i Canada betyder at personen er en forfærdelig spiller.

Trin 2

Tid din fornærmelse. I hockey, som i livet, er timing alt. Vent, indtil kampen er forbi, så skat af lovovertræderen, når han er i straffesparken og sig noget ubehageligt om sin kone eller mor. Sørg for at skate væk, vel vidende, du har en solid to minutters spilletid, hvor du ikke behøver at bekymre sig om gengældelse.

Trin 3

Kom ned og snavset under et ansigt-off. Igen er timingen alting, så en splittet sekund, før referencen taber pucken, fortælle den modsatte ansigtsspiller, at du så hans kone ud af en restaurant med en professionel baseballspiller.

Som en tilskuer

Trin 1

Få billetter lige bag gæstesteamets bænk. Sørg for at peber hvert medlem af besøget hold med fornærmelser om deres mangel på hår, tænder eller noget hår, de ikke ønsker. Eksempler på at fornærme en spiller med hår overalt som hænder, håndflader, nakke eller ryg er "hej, hvad kaldes du, når du sidder i en sauna? En gorilla i tågen!" Sørg for at få dem til at rile op og off balance som muligt.

Trin 2

Forstyrre teamets farver eller logo. Gør det sjovt af, hvordan hockey-spilleren har sød knæhøje længde strømper.

Trin 3

Forskning den spiller, du vil peber med zingers. Find nogen fejl, flubs eller endog arrestere poster. Sørg for at skille dem ud i dine jokulære maksimum for at skræmme ham, mens han forsøger at skate og spille. Eksempler er "Hey Pierre, du ved, hvorfor du ikke kan spille hockey? Det er på grund af den tid du blev arresteret for shoplifting Barry Manilow CD'er."

Del:
Kommentarer