SĂĄdan formes den bedste lomme til en baseballhandske

SĂĄdan formes den bedste lomme til en baseballhandske

Nye baseballhandsker har en spændende læder duft når du først får dem. Men fordi de er nye, er læderet meget stift og uforgivende, når du forsøger at markere baseballs ud på diamanten. Derudover har lommen i handsken ikke dannet og gør markering mere svær, fordi bolden kan hoppe ud af det stive læder. Blødgør læderet og skaber en dyb lomme er nøgler til at gøre en ny baseballhandske til et betroet stykke sportsudstyr.

Trin 1

Gnid sadololie over hele overfladen af ​​handsken med fingrene eller en ren klud. Masser olien dybt ind i lommen og rundt om fingrene, tommelfingeren og båndet. Sop op overskydende olie med papirhåndklæde. Lad tørre natten over.

Trin 2

Tag et baseball og sæt i den rigtige position i handskens lomme. Stram handsken om bolden, fold i fingrene først, så tommelfingeren. Fastgør handsken i denne position ved hjælp af flere tykke gummibånd eller snørebånd.

Trin 3

Lad handsken hvile i denne stilling natten over. Gentag efter behov, indtil den ønskede lomme er dannet. Anbring handsken under kanten af ​​en madras eller anden tung genstand for ekstra modstand omkring handsken.

Trin 4

Sæt handsken på en lignende måde, men brug en softball i stedet for et baseball, hvis du ønsker en større lomme, som for en outfielder eller første baseman's midte.

Del:
Kommentarer