Sådan formater du golfklubber til børn

Sådan formater du golfklubber til børn

Golf er en fremragende sport til både fysisk og mental udvikling. Det er også en, som du kan lære som barn og lege i hele dit liv. Selvom golf ikke betragtes som en farlig sport, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse golfklubber til børn. At vælge den rigtige størrelse vil ikke blot forhindre skade på andre, der kan opstå, når du svinger en golfklub, der er for stor til et barn, men også forhindrer skade på barnets ryg og hænder. Med de rigtige foranstaltninger og anbefalinger fra en golfpro kan du dimensionere golfklubber til børn.

Mål dit barns højde. Selvom golfklubstørrelsen kan variere lidt afhængigt af barnets oplevelse, er den bedste måde at få præcis størrelse golfklubber på at stole på barnets højde.

Kontakt klubproducentens stregdiagram, hvis du køber et bestemt mærke af klubber. Du kan også se online-diagrammet fra Clubmaker. Bemærk, hvilken type klub du vil købe, da forskellige længder vil gælde alt efter barnets højde. For eksempel, hvis dit barn er 3 meter højt, skal han have et 26,5 til 27,5 tommer træ, men han vil have brug for en 21- til 22-tommers 9-jern.

Vælg klubber, der er lidt længere end hvad der anbefales til hans højde. Dette er især vigtigt, hvis dit barn vokser hurtigt. Medmindre du ønsker at erstatte dit barns golfklubber hver sæson, køb dem lidt længere end anbefalet til hans højde; så kan du vente flere årstider, før du køber nye klubber.

Spørg om råd fra en golfproffer på din offentlige eller private golfbane. Pro kan evaluere dit barns evner og sving og kan hjælpe dig med at bestemme golfklubens bedste længde og mærke for dit barn.

Del:
Kommentarer