SĂĄdan formater du golfklubber

SĂĄdan formater du golfklubber

Forkert fit golfklubber kunne holde tilbage dit golfspil. Hvis du ikke har passende klubber, skal du kompensere i din sving for at opnå gode resultater. Længden af ​​klubben er kun en faktor i at opnå passende fit klubber. Spillerens evne er også en faktor ved valg af den korrekte længde, men du kan få en generel ide om den korrekte længde med en statisk måling af din armhænge. Kun professionelle klub-montører eller PGA- og LPGA-professionelle med klubbfittingoplevelse kan med yderligere målinger og tests anbefale de rigtige klubbspecifikationer.

Tag statiske mĂĄlinger

Trin 1

Tag et behageligt par atletiske eller flade sko. Brug ikke golfsko. Stå oprejst på en flad overflade med dine hænder ved din side.

Trin 2

Brug en ven med et mĂĄlebĂĄnd eller mĂĄlestok til at mĂĄle fra gulvet til vristen pĂĄ dit hĂĄndled.

Trin 3

MĂĄl dit andet hĂĄndled pĂĄ samme mĂĄde og gennemsnittet de to mĂĄlinger. Dette kaldes en mĂĄling fra hĂĄndled til gulv.

Trin 4

Få din ven at måle dig fra gulvet op i ryggen og til toppen af ​​dit hoved for at bestemme din højde.

Trin 5

Se et klub-fittingkort for at få et udgangspunkt for den korrekte klublængde, eller brug en bestemt fabrikantens diagram.

Faktor i din evne

Trin 1

Overvej at kortere klubber er nemmere at slå i midten af ​​klubben, men længere klubber - korrekt ramt - giver mere afstand. En mindre kvalificeret spiller vil få bedre resultater med kortere klubber.

Trin 2

GĂĄ til en golf butik eller demo dag pĂĄ et driving range eller golfbane. Varm op med dine klubber.

Trin 3

Vælg en demoklub med standardlængde og læg slagpladen på ansigtet. Hit fem bolde og bemærk, hvor mange der var i centrum af klubben. Hvis hitsene var ude af center, prøv en lidt kortere klub med slagtebåndet. Hvis hitsene var i centrum med standardlængden klubben, prøv en lidt længere klub. Igen ramte kun fem bolde. Klubben længden, der føles mest behagelig og producerer, at de fleste on-center hits er sandsynligvis den bedste længde for dig. Dette kaldes en dynamisk måling.

Trin 4

Tag dine statiske og dynamiske målinger til en klubfitter eller golfprofessor, som kan anbefale den rette akselbøjle, akselmateriale, bøjningspunkt, løgvinkel og grebestørrelse.

Del:
Kommentarer