SĂĄdan formater du en Wakeboard

SĂĄdan formater du en Wakeboard

Korrekt dimensionering af en wakeboard afhænger af rytterens vægt, oplevelsesniveau og wakeboarding stil. Rytterens vægt er en afgørende faktor ved bestemmelsen af ​​bestyrelsens størrelse. Wakeboard skal korrekt understøtte din vægt for tilstrækkelig flyde. Wakeboard dimensionering diagrammer giver forskellige wakeboard længder til forskellige vægte, med længde målinger i centimeter. Forkert dimensionering kan forårsage manglende kontrol eller lavere mobilitet på wakeboardet.

Factoring i vægt

Wakeboard bør være lang nok til at understøtte rytterens vægt korrekt, men større er ikke altid bedre. Længere brædder kan påvirke manøvredygtigheden. Hold det anbefalede længdeområde for din vægt. Enkeltpersoner under 100 pund skal ride en wakeboard mindre end 130 cm. Det anbefalede område for de 90 til 150 pund er 130 til 134 cm. Ryttere, der vejer mellem 130 og 180 pund, skal ride et bord på 135 til 139 cm. Anbefalingen på 170 til 250 pund er 140 til 144 cm. Personer, der vejer mere end 200 pund, har brug for et bord længere end 144 cm.

Overvejer flere brugere

Højdeforskelle mellem flere brugere gør ikke forskel, da højden ikke er en faktor i dimensionering af wakeboards. Vægtforskelle påvirker størrelsen. Hvis mere end en person vil bruge det samme wakeboard, skal man fokusere på enten den person, der bruger den mest eller den tyngste person i gruppen. Går længere for at rumme en tungere person kan betyde lettere brugere har mindre kontrol, mens de udfører lufttricks på grund af den øgede vægt af brættet.

GĂĄr lang

Begyndere kan føle sig mere komfortable på en wakeboard i den lange ende af det anbefalede størrelsesområde. Større overfladeareal gør wakeboard turen godt på toppen af ​​vandet. Den ekstra længde giver en solid følelse under dine fødder, der gør det lettere at lære at wakeboard. Landingerne er normalt blødere på et længere bord. Den ekstra vægt kræver større indsats for at manøvrere i vandet, men det betyder også mere kontrol.

GĂĄr kort

En kort wakeboard gør flips og air maneuvers lettere, men det kommer med ulemper. Forvent hårde landinger, hvis du vælger et bord i den korte ende af det anbefalede område. Disse hårde landinger er undertiden komplicerede af bordets næse, der dypper ned i vandet. Det mindre overfladeareal kan sænke brættet, når det bevæger sig over vandets overflade. Hvis bordet er for kort til din vægt, kan det synke og gøre dig ustabil.

Del:
Kommentarer