Sådan forhindrer du dræning mens du sover

Sådan forhindrer du dræning mens du sover

Drooling i din søvn, også kendt som sialoré, er forårsaget af spyt der opbygges i munden. I løbet af dagen producerer folk mere spyt end ved at sove og er i stand til at slippe af med det ved at sluge. Når du sover, svælger du ikke så ofte, hvilket forårsager spyt at svømme i munden og sommetider strømmer på din pude. For at undgå at vågne op på en våd pude af køl, er der nogle små livsstilsændringer, du kan lave.

Sov på ryggen i stedet for på din side eller i maven. Når du sover på din side eller i maven, kan kedlen nemt sive ud af munden på puten. Sove på ryggen forhindrer det i at ske.

Behandle eventuelle nasal obstruktioner eller allergier, som får dig til at sove med din mund åben. Drooling sker generelt med folk, der sover med deres mund åben. Dette kan indikere en respiratorisk lidelse.

Kontakt din læge om eventuelle medicin du tager. Visse lægemidler kan forårsage kvældning ved overskydende spytproduktion. Tal med din læge for at se, om der findes alternative lægemidler, du kan tage i stedet.

Behandle eventuelle tand- eller tyggegummiinfektioner. Dental infektioner udløser overdreven spytproduktion mens du sover.

Bestem, om søvnapnø kan være årsagen til, at du kvæler i søvn. Personer med søvnapnø oplever turbulent luftstrøm, mens de sover. De kan gribe for luft i deres søvn, så deres ægtefælle tror, ​​at de kvæler. Drooling er et af symptomerne på søvnapnø.

Del:
Kommentarer