Sådan forebygger vi sportsvold

Sådan forebygger vi sportsvold

Aggressivt spil i sport kan resultere i skade, men anses ikke for voldsomt, fordi det er inden for spilets regler. Dog forekommer sportsvold på flere niveauer og omfatter spillere, trænere og tilskuere og sker godt uden for reglerne. Sådan forebygger du sportsvold i dit område.

Har spillere, forældre og trænere underskrevet en sportskodeks, så alle involverede i sporten er ansvarlige for at forebygge vold. Definer, hvad konsekvenserne er, og sørg for, at alle forstår, hvornår linjen fra aggressivt spil til vold er blevet krydset. Forældre og trænere skal være et eksempel på god sportsmandskab for unge spillere.

Håndhæv konsekvenser for at gøre det klart, at du ikke tolererer vold. Når deltagerne indser, at deres handlinger har konsekvenser, der kan påvirke deres fremtid, kan sport forebygges. Du skal sikre, at konsekvenserne er mere end et slag på håndleddet for at afholde deltagere fra at engagere sig i voldelig adfærd.

Uddele retningslinjer eller kommunikere med tilskuere, hvad du anser for voldelige og konsekvenserne af en voldelig handling. En vigtig kilde til sportsvold er kendt som hooliganisme, som opstår, når fans tager handlinger, der kan forårsage skade som f.eks. Rushing et felt efter en sejr.

Undervis ungdoms sportsmandskab ved at understrege, at en sport er sjov at spille, og at resultatet af spillet ikke er det vigtigste aspekt. Du kan tilmelde dine børn i ikke-konkurrencedygtige sportsgrene, hvor der ikke er nogen score. Opmuntre spillerne til at genkende talent fra modsatte spillere og undgå adfærd som chatter eller heckling.

Brug lov embedsmænd. Politiets myndigheder har beføjelse til at standse vold og opretholde kontrol over sportsbegivenheder. Tilstedeværelsen af ​​lovembedsmænd forhindrer sportsvold ved at minde deltagere om, at der er konsekvenser for vold.

Del:
Kommentarer