Sådan forebygger du muskeltrækker

Sådan forebygger du muskeltrækker

Muskeltræk forekommer, når muskelfibrene strækker sig over deres grænse og trækker eller rives fra hinanden. Ifølge Johns Hopkins 'afdeling for ortopædkirurgi er disse smertefulde skader almindelige blandt atleter, der træner i højhastighedstog som sprint. Da muskeltræk er mere tilbøjelige til at forekomme i en muskel, der er svag eller ufleksibel, er der flere kloge måder at forhindre, at det sker.

Steps

Trin 1

Styrketræ. En svagere muskel er mere modtagelig for skader som trækker, så vedtag en grundig total-body styrketræning rutine for at gøre hele din krop stærkere og mere modstandsdygtig over for skade. Udfør din rutine konsekvent mindst to til tre gange om ugen; efter nogle uger begynder du at se gevinster i styrke og muskuløs udholdenhed. Sørg for at variere dine øvelser i nogle få uger for at undgå kedsomhed og plateauer.

Trin 2

Fix muskulære ubalancer. Ifølge Ultra Fitness Dynamics hjemmeside opstår der en muskuløs ubalance, når modstående muskelgrupper, såsom hamstrings og quadriceps, udvikles ulige, hvilket får et sæt muskler til at blive stærkere og overkompensere for det svagere sæt. For at forhindre eller korrigere en muskel ubalance, træne alle musklerne i din krop lige. For at modstå muskelgrupper som quadriceps og hamstrings eller biceps og triceps, skal du sørge for at bruge samme vægt og samme antal gentagelser pr. Øvelse. Prøv en fitness test på et lokalt gym for at afgøre, om du har en muskel ubalance; hvis du gør det, fokuser på at udvikle de svagere muskelgrupper for at bringe dem i tråd med resten af ​​din krop.

Trin 3

Opvarmning. Opvarmning af din krop inden nogen anstrengende aktivitet eller træning hjælper med at forhindre muskel trækker på flere måder. For det første øger opvarmning din kropstemperatur og øger dermed musklernes temperatur. Ifølge Johns Hopkins 'afdeling for ortopædkirurgi er en varmere muskel mindre tilbøjelig til at blive anstrengt. Opvarmning øger også din bevægelsesrækkefølge og forbereder dig mentalt eller din træning. For at varme op ordentligt, lav lys calisthenics eller gå hurtigt i fem til ti minutter før din rutine.

Trin 4

Strække. Ifølge Fitness Health 101 reducerer stretching spændinger i dine muskler og øger bevægelsesomfanget og hjælper med at forhindre belastninger. Stretching forbedrer også din fleksibilitet, mens du fremmer bedre omsætning, hvilket fører til øget energiniveau. For at strække den rigtige måde, udfør en strækning for hver muskelgruppe, og bevæg langsomt og bevidst. Undgå at hoppe eller ryste Hold blot strækningen i et par sekunder. Træk dybt ind under hver strækning for at maksimere afslapning og fleksibilitet.

Del:
Kommentarer