Sådan forbereder du dig på en første Bungee Jump

Sådan forbereder du dig på en første Bungee Jump

OK, du tror du er en adrenalin junkie. Og du har besluttet, at du tror, ​​at hoppe ville være sjovt. Men ikke alle ved meget om denne ekstreme sport. Der er nogle grundlæggende ting, du skal passe på inden dit første bungee jump. Men det er virkelig nemt at blive gearet og forberedt til et første bungee jump. Læs videre for at lære mere.

Søg online for bungee jumping diskussionsfora eller blogs. For virkelig at lære, hvordan oplevelsen skal være, kontakt andre. Og det vil ikke være de eksperter, der bedst kan fortælle dig, hvordan det kommer til at være. Vælg andre som dig, der har gjort det til sjov for rigtige råd.

Se en video om bungee jumping. Dette vil vise dig et billede af, hvordan det er, så du bedre kan forestille oplevelsen.

Find anerkendte bungee jumping virksomheder. Disse er ofte i udvej områder nær store forlystelser eller forlystelsesparker. Tjek virksomhedens baggrund og deres ekspertise inden du vælger at lave dit spring.

Lyt omhyggeligt efter deres anvisninger. Ofte går de hurtigt over reglerne, hvad det vil føles og eventuelle tips, de tilbyder til dit spring. Stil spørgsmål. Ved hvad det er, du laver, så du kan føle dig tryg og sikker på hoppet.

Undersøg dit udstyr. Nogle gange gør eksperter det så rutinemæssigt. De kontrollerer ikke regelmæssigt udstyret. Mere end sandsynligt er udstyret fint. Men efter at have tjekket det selv, har du tillid til det, der gør dit spring meget sjovt.

Slap af! Hvis du er spændt, vil dit spring ikke være meget sjovt. Tag dybe vejrtrækninger. Oplev oplevelsen i dit hoved. Og så slip det!

Del:
Kommentarer