Sådan forbedres kropsholdning i tennis

Sådan forbedres kropsholdning i tennis

Nøglen til at vinde enhver tenniskamp er din evne til korrekt at ramme bolden, mens du genererer strøm og dikterer spil. Og fundamentet for alle tennisskud er din kropsholdning. Den rigtige kropsjustering sætter dig i korrekt position for at slå bolden korrekt og få det til at ligge på den anden side af retten som beregnet. Fra dine fødder til dit hoved er hele din krop engageret under en tenniskamp; sæt dig selv op for succes ved at være opmærksom på din kropsholdning.

Trin 1

Varm op i 10 minutter med let kardiovaskulær træning før din tennis øvelse eller kamp. At køre en stationær cykel ved hjælp af elliptisk træner eller lys jogging er effektive måder at øge din kropstemperatur på og øge blodgennemstrømningen til dine muskler. Følg kardio med fem til 10 minutter med at ramme groundstrokes, som er forehand og backhand. Afslut opvarmningssessionen ved at praktisere tjener i tre til fem minutter.

Trin 2

Udvikle et stabilt vejrtrækningsmønster for at hjælpe dine muskler til at slappe af; din form og kropsjustering kan lide af stive muskler. Inhalér gennem næsen og ånder ud gennem munden for et tal på to til tre i hver retning.

Trin 3

Placer din vægt på boldens fødder med dine fødder adskilt af hoftebredden, så du er klar til at springe frem mod bolden. Hold dine knæ bøjede og din torso lidt fremad, som du ville i en halv squat. Dette sætter dig i klar position; Efter hvert skud skal du gå tilbage til klar position for at være i korrekt position for at ramme den næste bold. Denne holdning giver dig mulighed for hurtigt at bevæge dig i enhver retning, som er nødvendig - fremad, bagud eller fra side til side - for at nå bolden.

Trin 4

Engagere din kerne. I tennis kommer din kraft, stabilitet og balance alt fra din kerne. Træk dine mavemuskler ind mod din rygsøjle; hold abs i løbet af øvelsen eller kampen.

Trin 5

Hold ryggen lige, med skulderbladene skubbet ned og væk fra dine ører. Undgå at lægge din nedre ryg eller bøje dine skuldre. Forlæng din ryg og opretholde en neutral hals, så du altid kan holde øje med bolden.

Del:
Kommentarer