Sådan forbedres en målmands reaktionstid i fodbold

Sådan forbedres en målmands reaktionstid i fodbold

Du har sandsynligvis endt tillid til målet, fordi din fodboldkursus bemærkede, at du allerede har anstændige til meget gode reflekser. For at nå det næste niveau og nagle døren lukket på modstandernes skud, skal du forbedre din timing, så du kan lykkes med rene reaktionsbesparelser: Små mirakler, der blokerer bolden - herunder dykker, point-blank stopper og dobbelt sparer - uden selv at tænke Start dine reaktionsøvelser med dynamiske bevægelser, som f.eks. Kaster bolden overhead gentagne gange til en partner og ruller bolden i et figur-8 mønster omkring dine fødder.

Hurtige rotationer

Du kan arbejde med dit holds målmandskab, en træner eller assistent eller en feltspiller som du står lige i målmunden til spil simuleringsøvelser. Ansigt væk fra din drill kompis, ser på bagsiden af ​​nettet. Få din partner til at sparke mellemstødt skud, som du kan klare til denne øvelse. På din partners kald af skudretningen - venstre, højre eller center - hoppe i en hurtig 180-graders sving, hovedet mod skuddet og stop det. Udfordringen er et niveau ved at gentage boret med et spring til at røre toppen af ​​målets tværstang, en landing på kvart omgang, samle dine fødder og derefter et kvart omdrejning og skudt blok. "Selvom vi ikke kan holde på bolden, kan vi helt sikkert få vores krop bagved det, og vores bryst eller dit ansigt vil stoppe bolden" rådgiver målmand og coach Alberto Ruiz fra Orlando, Florida, der skaber online videoer i YouTube kanal fodbold øvelser og målmand uddannelse.

Over Rope

For at vænne sig til de svimlende vendinger, som en belejret målmand skal gøre, når rebounded skud kommer ind, råder Ruiz at have en assistent holde et reb på omkring knæhøjde, der forlænges ud af målposten, i tråd med sidegarnet. Spring over dette udvidede reb; udfør en skulderrulle på jorden og stå op. Gør dig klar til at stoppe et skud, der kommer ind fra en anden partner lige efter at du har fundet dine fødder. Sæt bolden ud eller styre det. Et tip: Fokus på et punkt af den indkommende fodbold - luftventilen, en stjerne eller en firkant, forklarer Ruiz.

Hænder og fødder stopper

Øvelse med at holde din krop involveret, både hænder og fødder, med en næring boret foreslået af Keeperstop hjemmeside. Stå omkring 5 meter fra en partner, der har en kobling af bolde ved fødderne og en i hendes hånd. Partneren vil du kugle på brystniveau og sparke kugler til dine fødder uden at advare dig om hvad der kommer. Fang og returner de høje bolde og spark de lave bolde ind i målet for at efterligne en clearance. Juster jer ved siden af ​​og parallelt med målmålet, så målet gør arbejdet med at samle de "rydde" bolde.

Nonstop Parries

Få det bedre at parrying bolden - banke det væk med den ene hånd - med øvelser brugt af spanske fodboldhold som Deportivo de La Coruna. Stå i målet og få din partner til at møde dig fra omkring 2 meter væk for at sende fodbold efter fodbold, fodret til ham hurtig ild af en anden assistent, til venstre eller højre for dit hoved. Parry hver væk. Gentag boringen med tennisbolde og derefter med fodboldkugler faldt over hver skulder af en assistent, der stod på en kasse.

Del:
Kommentarer