Sådan forbedres chancerne ved at vinde i tre på tre basketball

Sådan forbedres chancerne ved at vinde i tre på tre basketball

Tre på tre basketball er en udfordrende måde at spille spillet basketball på som det spilles halv domstol. Som sådan tvinger tre på tre basketball dig til at bruge teamwork i halvbanesættet. Mindre af en præmie er sat på hastighed, og mere på størrelse og samarbejde. Sådan forbedrer du dine chancer ved at vinde i tre på tre basketball spil.

Opbygge dine tre på tre basketlag til at vinde

Byg dit hold ved at få de rigtige spillere til at deltage i dit hold. I tre på tre basketball skal du være godt afrundet. Du har brug for en stor mand, en stor udvendig shooter og en stor passer. Hvis du kan sætte disse stykker på plads, så er du på vej til at vinde i tre på tre basketball.

Øv sammen og scrimmage nogle hold før turneringen starter. Det er vigtigt at alle tre spillere er vant til at lege med hinanden. Dette er også en af ​​de ting, du leder efter, når du bygger dit team. Spiller de godt sammen?

Definer holdets strategi før du kommer på retten. Ligesom ethvert basketballhold, bør du kende din spilplan på forhånd. Skal du være udehold? Skal du kaste bolden inde? Dette er spørgsmål, du vil svare på, og sørg for, at dit team er alle på samme side.

Vælg din go-to shooter, når du skal have en kurv. Det er vigtigt for dit hold at være velafrundet så langt som scoring, men du har brug for den ene fyr du kan regne med at levere, når du har brug for en spand. Normalt bør dette være din store mand, da de skyder en højere procentdel tættere på bøjlen.

Flyt bolden rundt hele tiden for at forvirre forsvaret. God kuglebevægelse er især vigtig i tre på tre basketball. Banen vil generelt være tilstoppet, så at flytte bolden ind og ud vil hjælpe med at åbne den op.

Crash brædderne som en gruppe for at øge dine andre chancen spande. Selv dine små fyre har brug for at komme ind der og rebound for at få de nemme chancekøber.

Lær, hvordan du indstiller henter og ruller af dem. Pick og roll er afgørende for ethvert godt basketballhold, og det er ikke anderledes om tre på tre. Sørg for at du vælger ofte, og bevæger dig efter picken konsekvent.

Lær at rumme jer for at maksimere dine åbne skud. At holde plads mellem dig og dine holdkammerater er afgørende for at blive åben. Hvis du er grupperet sammen, så er du meget nemmere at dække og give forsvaret mulighed for at slappe af.

Del:
Kommentarer