Sådan forbedres basketballhåndteringsfærdigheder i syv minutter om dagen

Sådan forbedres basketballhåndteringsfærdigheder i syv minutter om dagen

Basketball spillere kan forbedre deres ballhandling med et udvalg af dribbende øvelser. For at udvikle sig på blot 7 minutter om dagen, skal du syv up-tempo øvelser i et minut hver. Arbejde begge hænder lige så hårdt og øv dig bag-og-bak, mellem-ben og kryds over manøvrer. Bland stationære øvelser med nogle bevægelsesboringer. "Vi gør stadig disse ting i NBA," sagde all-star guard Steve Nash i en USA Basketball-video. "Det er vigtige øvelser at gøre hele tiden."

Alternerende Dribble 10 / 5s

Power dribble 10 gange med din højre hånd, så soft dribble fem gange, og gentag derefter sekvensen. Power dribble 10 gange med din venstre hånd, så blød drible fem gange, og gentag sekvensen for at få en følelse for omdrejningshastighed dribbling.

To-Ball Power Dribbling

Power Dribble en basketball med hver hånd. Dette tvinger dig til at se frem og drible på følelsen. Når du har mestret denne øvelse, skal du justere dribbens højde op og ned. Forandre rytmen, så en bold kommer op og den anden går ned. "Hvis du ikke mister bolden hver femte gang, når du gør det, gør du det ikke hurtigt nok," sagde NBA-stjernen John Wall under en Stack-instruktionsvideo. "Hver gang du bliver hurtigere bliver du bedre og bedre."

Power Dribble Control

Crouch i en lav, atletisk holdning med dine fødder lidt bredere end dine skuldre. Pund bolden frem og tilbage mellem højre og venstre hånd flere gange. Så tag bolden med din højre hånd omkring dit højre ben og pund det frem og tilbage med din venstre hånd. Endelig tag bolden med din venstre hånd rundt om venstrebenet og pund det frem og tilbage med din højre hånd. Yo-yo basketballen så hurtigt som muligt.

Enhånds "V" -boremaskiner

Brug din højre hånd til at drible bolden frem og tilbage foran din krop i en "V" form. Skift til venstre hånd og gå frem og tilbage. Gå tilbage til højre hånd og lav "V" -formen på din højre side. Skift til venstre hånd og gør "V" på din venstre side.

To-Ball Crossover

Dribble to basketballs, en med hver hånd, tre gange før krydser ballerne over samtidigt til den anden side. Du vil enten lære at styre bolden eller du vil bruge din tid på at jagte den.

To-Cone Boremaskiner

Sæt to kegler ca. 5 meter fra hinanden på en flad overflade. Ser lige ud, hastighedsdribbel til den anden kegle, krydse over din dribbel, drej og hastig drible tilbage til den første kegle. Kryds over din dribbel, drej og brug en bag-the-back dribbel for at nå Cone 2. Kryds over, drej og brug en bag-the-back dribbel for at vende tilbage til Cone 1. Kryds over, drej og brug en mellem-the- Ben drible for at nå Cone 2. Kryds over, drej og færdig med boret med en mellembenet dribbel.

Tre-stol Bor

Spred tre stole over en 20 fods afstand. Dribble figur 8s omkring dem, skifte til din venstre hånd for at gå rundt mellem stolen, tilbage til din højre hånd for at cirkulere rundt den fjerne stol, tilbage til venstre hånd på midterstolen og så videre. Hold dig lav, hold dit hoved op og drible så hurtigt som du kan, mens du holder dig stramt til stole.

Del:
Kommentarer