Sådan forbedrer du jumpshot uden et hop

Sådan forbedrer du jumpshot uden et hop

En basketball er naturligvis mere bærbar end en egentlig kurv i sig selv. Af denne grund lærer nogle øvelser at øve uden en bøjle. Selvom du har en kurv i din baghave, kan driblingens støj genere naboer og gøre det svært at øve på alle timer. Der er måder at perfektere dit springskud uanset din placering eller tidspunktet på dagen.

Arbejde med den faktiske springende bevægelse. Det er en almindelig tendens til, at yngre spillere næsten udelukkende fokuserer på overkropsbevægelsen og resultaterne i kurven. Vær dog også opmærksom på, hvad din underkrop gør, da det har lige så stor effekt på dit skud som dine arme gør. Bøjning af dine knæ og faktisk springning er en nøglehandling. Dette vil hjælpe dig med at få en god bue på skuddet.

Øv din udgivelse. Hvis du har højre hånd, er venstre hånd kun en guide, intet mere. Mange unge spillere har tendens til at skyde med begge hænder, hvilket negativt ændrer skuddet. Selv profferne gør en vane med at finjustere deres udgivelser, som det fremgår af Lakers store Kobe Bryant, når de tidligere ansat den tidligere NBA-skarpe skydespil Chuck Person for at hjælpe ham med sin udgivelse. Nøglen er at følge med med din skydehånd. Flip og bøj dit håndled helt igennem, selv når bolden er ude af dine hænder.

Kør i fuld fart, og stop så at lade som om du laver et springskud. Gør dette igen og igen. Det er en ting, når du selv er i et motionscenter eller din baghave, men det er helt andet, når du har en eller to forsvarere, der slår dig. Det er vigtigt at simulere rigtige spilssituationer, hvor du skal stoppe og pope.

Find et alternativt mål, hvis det er muligt. For eksempel kunne en firkant trukket i kridt på siden af ​​en bygning arbejde. Dybest set er alt, hvad man skal tilstræbe, værdifuldt, idet du skifter din jumper uden en basketball.

Del:
Kommentarer