Sådan følger du ingen mel, ingen sukker diæt

Sådan følger du ingen mel, ingen sukker diæt

Hvis du forsøger at spise bedre eller tabe sig, men ikke ønsker at bekymre dig om at måle eller tælle kalorier, kan du finde det nyttigt at prøve et nej mel, ingen sukker diæt. Mens ernæringseksperter er enige om, at der ikke er gode eller dårlige fødevarer, er de, der indeholder raffineret hvidt mel og sukker, normalt højere i kalorier og mindre nærende. Rydning af hvidt brød, hvid pasta, slik og desserter og erstatning af dem med hele fødevarer gør det lettere for dig at træffe sundere valg.

Morgenmad madvarer

Tanken om at fjerne alt mel og sukker kan virke for restriktivt, men der er mange muligheder for dine måltider og snacks. Morgenmad kan være den mest udfordrende, da mange traditionelle morgenmadsmadvarer som søde korn, bagels og muffins er lavet af mel og sukker. Ved at eliminere disse raffinerede fødevarer kan du fylde mere på højere proteinhele fødevarer, som faktisk brænder din krop bedre og ofte til en lavere kalorieomkostning. Gode ​​mel og sukkerfrie morgenmuligheder omfatter en vegetabilsk omelet med en side af frugt, cottageost med grøntsager og frugt, eller havre med frugt, nødder og en skål med almindelig yoghurt.

Frokosttid valg

Hvis frokost normalt er en sandwich, genoverveje brødet og prøv skiver af salat til at pakke din sandwich i stedet, eller spring over sandwich og gå til et varmt måltid. Ophold som grillet kød eller fisk med en stor side af grøntsager og en lille servering af brun ris giver en hurtig og nem frokost. Mange hele korn er ikke melbaserede, så prøv quinoa, farro eller hvedebær som basis for salat. Læg det med friske eller grillede grøntsager, og smør din saladsalat med en sund olivenbaseret dressing og nogle krydderurter til smag. Lager på rå grøntsager, hummus, ris kager og naturligt jordnøddesmør til snacks.

Middag Ideer

Flourless middage er lette, hvis du fokuserer på en stor servering af grøntsager kombineret med et magert protein som kylling, fisk eller tofu. Hvis du vil have en stivelse, prøv en sød eller hvid kartoffel, eller en lille skål med brun ris. Da almindelig pasta er lavet af mel, skiftes til ris eller boghvede nudler, som er ens men ikke fremstillet af hvedemel. Du kan stadig fylde dem med kød og sauce eller eksperimentere mere med krydderier såsom ingefær, soja eller hoison sauce og grøntsager til disse nudler.

Fordele ved at undgå mel og sukker

Du kan finde ud af, at du taber på et nej mel, ikke sukker diæt, ikke kun fordi du vil eliminere så mange højere kalorieforarbejdede fødevarer, men også fordi hele fødevaren du spiser som erstatning, er højere i fiber og protein og mere påfyldning, så du kan kræve færre slik og desserter. Fødevarer, der ikke har tilsat sukker eller raffineret mel, har også en tendens til at have et lavere glykæmisk indeks, hvilket betyder, at de ikke spiser dit blodsukker og efterlader dig sultne kort efter at have spist dem.

Del:
Kommentarer