Sådan folde du op en AB Lounge 2

Sådan folde du op en AB Lounge 2

Få stykker træningsudstyr har opnået den infomercial berømmelse af Ab Lounge, Ab Lounge 2 og Ab Lounge XL. Hver af disse modeller indebærer en todelt stol monteret på en folderamme med et blødt "håndtag" på toppen, så du kan holde fast og en fodstang for at holde dine ben på plads. Du behøver ikke noget værktøj til at folde Ab Lounge 2, når du er færdig med at træne - bare en smule omhu for at holde dig fra at klemme fingrene, mens du sammenbrud rammens dele.

Foldning af sædet

Læg enheden på sin side og tag båndene ud af rammen; lad dem forbinde til sædet. Træk bagsiden af ​​Ab Lounge 2 mod sædet.

Åbn låsearmen

Find låseknappen på den ene side af låsearmen, der holder bundrammerne på plads. Tryk på knappen og skub den tilbage for at låse armen op og drej låsearmen mod forsiden af ​​enheden.

Fold bundrammen

Træk langsomt de to halvdele af bundrammen mod hinanden, idet du er forsigtig med ikke at klemme dine hænder. Bundrammen og sammenfoldet sæde / ryg skal ligge fladt sammen.

Nogle Ab Lounge modeller har faste styrestænger; hvis det er tilfældet for dig, løsn knapperne, der holder styret på plads og fold dem fladt mod enheden. Din Ab Lounge 2 er nu klar til at bære eller blive gemt væk til opbevaring.

Del:
Kommentarer