Sådan Fold Løbebånd

Sådan Fold Løbebånd

Motion er meget vigtigt for en persons sundhed. Heldigvis kan man med træningsapparaters bekvemmelighed træne i privatlivet for deres eget hjem. En sådan maskine er en løbebånd. Denne enhed er ofte designet, så du nemt kan trække den ud og nemt fjerne den. Læs videre for at lære at folde tredebånd.

Tryk på knapperne, der er beregnet til at løsne låsen på løbebåndet. Ved foldning af løbebånd er der knapper eller håndtag på siderne af spordelen af ​​løbebåndet under området nær skærmen. Ved at trykke på disse knapper eller løfte håndtaget, frigøres sporet af tredemølle.

Løft løbebåndet. Når du har frigivet spordelen af ​​løbebåndet, kan du flytte den op og ned. Flyt denne del opad mod skærmen.

Lyt til kliket. For de fleste løbebånd vil den nederste del klikke på plads, når du hæver den op til sit højeste punkt. Hvis du ikke hører et klik, skal du kontrollere, om der er andre løftestænger til at hænge på løbebåndet for at holde det op.

Tilt hele ting tilbage. Folding tredemøller har to hjul på forsiden, så de er lettere at manøvrere rundt om i huset. Når du har foldet løbebåndet, vippes maskinen, så hjulene aktiveres.

Kør løbebåndet til opbevaring. Punktet i en foldet tredemølle er at optage mindre plads og gøre det nemt at opbevare. Når du har foldet den, skal du bruge hjulene til at flytte den til den del af dit hus, du gerne vil beholde for øjeblikket.

Del:
Kommentarer