Sådan flytter du en poolbord ovenpå

Sådan flytter du en poolbord ovenpå

Pool blev først spillet udendørs, og opsætningen lignede kroket --- hvor spillerne måtte ramme bolde gennem en række hoops. Spillerne flyttede spillet indendørs, men fandt at den konstante bøjning var smertefuld for ryggen. Til sidst lavede poolspillere skiften til at spille på et bord. Poolborde dateres tilbage til så tidligt som 1470, da Louis XI blev rapporteret at have en af ​​de første poolborde. At flytte disse monstrosities er en opgave, der kræver tunge løft og tålmodighed.

Afmonter poolbordet. For at undgå skader på skifer bør et poolbord aldrig flyttes i ét stykke. Skifer er bordets spilleflade. Når du tager bordet fra hinanden, skal du markere stykkerne i et skjult område for at hjælpe dig med at sætte det sammen igen, når du får det ovenpå. Hold alle stykkerne sammen og på et sikkert sted, så intet går tabt.

Få hjælp fra 3 til 5 venner eller naboer. Skiferen alene vejer over 150 pund. Bær skiferet op ad trappen og hold det lodret i hele tiden. Skifer bør aldrig transporteres i vandret stilling, fordi sømene mellem skifer vil være mere tilbøjelige til at pope.

Bær resten af ​​poolbordets stykker op ad trappen, herunder skinnerne (de polstrede kanter på bordet) og kabinettet (benene og rammen). Selvom disse stykker ikke er så tunge som skifer, skal du stadig have hjælp til at flytte dem.

Genmonter dit poolbord, når du har alle stykker ovenpå. Tag din tid, og brug de markeringer du lavede under demontering af bordet til at guide dig. Hvis du skynder dig igen, kan du ende med at blande lignende stykker. Når du har bordet sat sammen igen, skal du ringe til en professionel for at genoprette bordet for at spille. Når som helst et poolbord flyttes, skal det genoprettes af en poolbordsspecialist.

Del:
Kommentarer