Sådan Flex Pecs

Sådan Flex Pecs

Flekserer dine pecs, så de hopper, når du slapper af dem, kræver en kombination af muskelkontrol og muskelmasse. Muskelkontrol kommer med tid og fokus; muskelmasse i pecs kommer med konstant vægt træning. Maxim anbefaler bænkpresser og brystflyvninger for at få muskelmasse og definition på tværs af hele brystet i en artikel kaldet "Flex Your Pecs: Build a Bigger Chest."

Bænkpresser

Løft en barbell foran brystet med hænderne skulderbredde fra hinanden. Læg opad på en bænk og hold barbell op mod loftet. Berør dine fødder til gulvet på hver side af bænken.

Sænk barbell mod brystet og slap af brystet og armene. Undlad at sprænge barbell fra brystet.

Klem dine pecs og hæv barbell mod loftet. Koncentrere dig om dine brystmuskler, når du samler dine pecs for at trykke på barbell for at forstærke bøjningen af ​​din pecs. Dette tæller som en bænkpress.

Udfør otte bænkpresser i træk. Brug den mest vægt du kan uden at bryde øvelsesform eller hvile, indtil du er færdig med alle otte reps.

Brystflys

Udveksl barbell for to håndvægte til at udføre brystflyver umiddelbart efter bænkpresserne. Lig med forsiden op på en bænk med dine fødder på gulvet i samme position som til bænkpresserne. Hold dumbbells over dig, mod loftet og med dine palmer overfor inwar.

Sænk dine arme mod gulvet og ud til dine sider. Tag armene tilbage til startpositionen, når armene bliver parallelle med gulvet. Klem brystet som du hæver håndvægte. Hæve dine arme op igen fuldfører en brystflyvning.

Udfør 10 brystflyvninger med de tyngste håndvægte du kan klare. Slap af i 60 sekunder og udfør derefter et andet sæt bænkpresser og brystflyvninger.

Springer dine Pecs

Stå foran et spejl for at øve bøjning af din pecs. Det kan være lettere for dig at bøje dine pecs, hvis du har visuel feedback.

Hold dine arme og skuldre afslappet, så du kan isolere dine pecs. Klem dem så hårdt som muligt og så slappe af.

Prøv at bøje lige højre og derefter bare venstre pec. Øv hver dag, indtil du kan gøre det nemt.

Del:
Kommentarer