Sådan flare en handske

Sådan flare en handske

Flaring din handske hjælper med at skabe mere overflade og en dybere lomme for at fange en bold under et baseballspil. For nogle mennesker kan flaring en baseballhandske give en konkurrencefordel. Du kan købe en handske, der allerede er fladt eller flare din nuværende handske derhjemme. Tjek med din handskes fabrikant, før du flakker. De kan have specifikke anbefalinger om olier og smøremidler, der skal bruges på dit mærke af handske.

Flaring en handske

Trin 1

Indstil ovnen til en lav varme, mindre end 200 grader. Lad ovnen varme op, mens du smør din handske.

Trin 2

Smør din handske med din yndlings type olie. Følg producentens anvisninger omhyggeligt for at undgå at bruge et produkt, som kan skade handskens materiale. Du kan opleve, at oliepulver fungerer bedst for dig, men du vil måske også bruge lanolinolie eller minkolie.

Trin 3

Sæt din baseballhandske på et kiksplader og læg ind i ovnen. Lad handsken varme op i ca. fem minutter. Tjek din handske for at teste for mobilitet. Hvis din handske ikke er tilstrækkelig fleksibel til at arbejde sammen med, fortsæt med at opvarme din handske.

Trin 4

Lad handsken varme op i ovnen, men kun i et minuts trin efter det første fem minutters trin, hvis det er nødvendigt. Fortsæt med at overvåge din handske, indtil materialet er let for dig at bevæge sig og tilpasse sig.

Trin 5

Stræk din handske så meget som muligt, mens det er varmt. Bøj det og spil med det for at løsne det og forbedre fleksibiliteten med dit greb. Dette er især nyttigt, da handsker er i overensstemmelse med din hånd og bevægelser, jo mere bruger du handsken.

Trin 6

Placer en baseball i lommen på din handske og pakk den op med snørebånd eller et bælte. Lad din handske blive i denne stilling natten over. At overholde din handske til en bold hjælper med at opbygge en dybere lomme.

Trin 7

Gentag trinene over en periode på flere dage, indtil du når den ønskede flare. Det kan tage uger eller måneder for din handske at tilpasse sig din hånd og greb.

Del:
Kommentarer