Sådan flad en buet toenail

Sådan flad en buet toenail

En buet tånegl kunne efterhånden blive en smertefuld indgroet tånegle, hvis den ikke behandles ordentligt. Neglen bliver betændt og ømt, hvilket i sidste ende fører til en ubehagelig tur til lægen. Mens der ikke er nogen måde at flade eller ændre formen på et eksisterende tånegl på, kan du hjælpe med at rette op på symptomerne og lindre smerten. Processen sker ved at løfte kurven væk fra kødet, indtil den vokser normalt ud, eller ved korrekt at trimme neglen for i sidste ende at fjerne den buede del helt.

Lindre smerte

Forbered en spand af varmt vand.

Sug den berørte fod i varmt vand for at blødgøre den buede tånegle.

Massage den hævede del af huden, hvis området er betændt.

Stuff et lille stykke bomuld eller tandtråd under den buede del af tåneglen, så den løftes væk fra huden. At holde tåneglen fra at grave ind i kødet hjælper med at lindre smerten.

trimning

Forbered en spand af varmt vand.

Sug den berørte fod i varmt vand for at blødgøre den buede tånegle.

Skær den buede tånegl lige over toppen. Skær ikke neglen for kort eller rund af hjørnerne; dette kan forværre problemet. Negle, der er skåret eller afrundet kortere end det kød, der omgiver dem, kan bukke ind i huden på grund af den forhindrede vækst. Skæring lige over toppen, med en passende længde, forhindrer kødet i at komme i vejen for neglen.

Tips

For at forhindre buede tånegle må du undgå at bære stramtætte sko. Toes, der er klædt i ubehagelige sko, kan lide af unormal tåneglens vækst, hvilket får dem til at kurve og til sidst presse ind i huden.

Advarsler

Hvis dine buede tånegle fortsætter med at komme tilbage, skal du se en læge. En lægeekspert kan ordinere en medicinsk bøjle til det buede negle for at gøre det muligt at vokse til en længde, hvor den kan afskæres, eller fjerne en sektion af neglen helt, så den kan vokse normalt ud fra neglens seng.

Del:
Kommentarer