Sådan fjernes Tørret Snot i Næsen

Sådan fjernes Tørret Snot i Næsen

Overdreven slim på næsen er normalt forårsaget af infektion eller et invaderende patogen, for slim opstår normalt som reaktion på invaderende bakterier. Nogle lægemidler er også bemærket for at skabe overdreven slim i næsen. Denne slimdannelse kan tørre og skure over, hvilket gør det svært at fjerne det. Intet andet end en gener, tørret snut kan være irriterende når det kommer til at spise eller kan potentielt forstyrre søvn. Fjernelse af tørret snot vil kræve lidt saltvandsløsning og streng blæsning af næsen.

Åbn flaske saltopløsning. Flasker af saltopløsning er let tilgængelige på dit lokale apotek. Brug en øjenprop til at sugge op en saltopløsning.

Sid dig ned på en stol og vippe hovedet tilbage. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en pude i ryggen af ​​din hals til støtte.

Dråb nogle af saltvandsløsningen ind i næseboret, og sørg for at trække vejret gennem munden. Lad væsken løsne den tørrede snoet i næsen. Lad opløsningen forblive inden i næsehulen i et minut.

Tag et papirserviet eller et håndklæde og vipp hovedet frem i serviet. Lad saltvandsløsningen løbe fra næsehulen. Blæs din næse for at fjerne enhver komprimeret snot og enhver resterende saltopløsning. Gnid den ydre kant af næsen med håndklædet, sørg for at fjerne enhver snot fra næsens omkreds. Gentag processen på den anden næsebor.

Tips

Brug en decongestant til at hjælpe med at fjerne enhver slim placeret dybere i næsehulen. Brug ikke decongestant i mere end tre dage, for National Institutes of Health bemærker, at decongestanten faktisk kan forværre slimproduktionen.

Del:
Kommentarer