Sådan fjernes frøplanter fra mennesker

Sådan fjernes frøplanter fra mennesker

Frøplanter er larven af ​​flåter og vil vedhæfte sig til et større dyrs hud for at kunne fodre og fremskridt yderligere gennem deres livsproces. Mens de ikke er lige så farlige som voksne flåter, er frøplanter stadig i stand til at overføre forskellige vira og sygdomme. Fjern dem så snart de er opdaget. Heldigvis er de næsten ikke så vanskelige at fjerne som deres voksne modstykker.

Brug et forstørrelsesglas til at identificere tæsken. Rens området omhyggeligt.

Vask området med kropslus shampoo.

Hvis shampooet ikke virker, skal du placere en båndstrimmel over krydset og trykke forsigtigt nedad. Fjern båndet i en hurtig trækkende bevægelse.

Hvis båndet mislykkedes, skal du bruge pincet. Grib frøken så tæt på din hud som muligt, og træk det godt fast uden at knuse foden.

Kontroller bidepladsen med forstørrelsesglasset for at sikre, at der ikke er nogen segmenter af frøkroppens krop tilbage.

Vask omhyggeligt bidepladsen og dine hænder med sæbe og vand.

Advarsler

Brug ikke fedt, vaselin eller nogen form for varme for at prøve at fjerne krydset. Dette kan kun øge chancen for sygdomsoverførsel.

Klem ikke krydset eller fjern kun kroppen og ikke hovedet. Dette kan få krydsets indre organer til at komme ind i bidden, øge risikoen for infektion eller sygdomsoverførsel.

Del:
Kommentarer