Sådan fjernes fedt omkring knæet

Sådan fjernes fedt omkring knæet

At have ekstra fede aflejringer omkring knæene kan gøre knæene uinteressante og lune. Fedtindskud omkring knæene kan påvirke dit selvværd og kan også påvirke de typer tøj, du har på dig, da du måske føler dig ubehagelig iført noget, der udsætter dine knæ, herunder badetøj, shorts, nederdele og kjoler. Heldigvis er der nogle hurtige og effektive måder at slippe af med fedt omkring dine knæ.

Trin 1

Planlæg en aftale med din læge og få en fuld fysisk til at vurdere din nuværende sundhedstilstand, før du begynder en træning regime. Spørg lægen om anbefalinger med hensyn til at reducere kropsfedt og hvordan man kan slippe af med fede knæ. Følg alle anbefalede anbefalinger.

Trin 2

Tag dine behagelige fodtøj på. Gå hurtigt i 30 minutter hver dag for at tone begge benene fra lår til kalv og for at slippe af med fede knæ, lår og kalve. Alterner din livlige tur med en jog eller en løbende løb.

Trin 3

Lav en fed diætplan for at holde dit fedtindtag ekstremt lavt. Forbruge flere friske frugter, grøntsager, fuldkorn, sojaprodukter, mandler og oliven. Hold dit proteinindtag moderat, men sørg for, at du får din daglige tilførsel af proteiner hver dag. Bestem mængden af ​​protein du har brug for ved at dividere din kropsvægt i pund med 2,2. Multiplicer kvotienten med.8 gram for at bestemme den anbefalede kosttilskud for protein, som din krop har brug for i gram hver dag i henhold til amerikanske regeringsstandarder.

Trin 4

Tilmeld dig medlemskab på et lokalt gym. Brug benpressemaskinen til at trække begge ben ud; Vælg en let vægt til at begynde med, læg dig ned på bænken og læg begge fødder fladt på tværsnitsstykket. Skub benene fremad til at arbejde benmuskler og knæ; slip derefter. Gør en gentagelse på 10 eller 20, og arbej dig gradvist op til tungere vægte. Begynd med meget lette vægte og lav et sæt for at se, om vægten føles for lys; test det næste vægtniveau for modstand. Tilføj vægte, indtil du ikke kan udføre mere end 20 reps med det vægtniveau du har valgt; Vent to til tre dage, inden du igen udfører presser. Udfør alle vægt træningsøvelser mindst to gange om ugen i mindst 20 minutter pr. Session, og giv mindst en hviledag mellem sessionerne.

Trin 5

Brug benkrummemaskinen i gymnastiksalen; Vælg en let vægt til at begynde med og position dig selv med forsiden nedad på bænken. Hold dine ben lige, og placér begge dine hæle under benkurvmaskens polstring. Brug dine ben på samme tid, og træk dem langsomt mod dine skinker så langt som muligt. Gentag processen for 10 til 20 gentagelser.

Trin 6

Brug øvelsesmåtte i fitnesscentret eller brug din egen mat hjemme. Lig ned på ryggen og hold begge benene lige ud. Hold dine hæle mod gulvet. Start med dit venstre ben, hæv benet ca. 6 inches væk fra gulvet og hold det for et tal på fem. Lad dit ben røre gulvet igen; gentag for en gentagelse på 10, og gentag derefter processen på højre ben til 10 reps for at styrke benmusklerne og at tone de fede områder omkring knæene.

Trin 7

Vælg en suge lipektomi, hvis og når vedvarende motion og slankekure undlader at fjerne de fede aflejringer omkring dine knæ; besøg en plastikkirurg for at planlægge en dag til en evaluering.

Del:
Kommentarer