Sådan fjernes et vindue, der har stuck rundt det

Sådan fjernes et vindue, der har stuck rundt det

Der findes to grundlæggende typer af vinduer i et stucco hjem; den første med sømflanger under stukken, og den anden med udvendig trim rundt om glasets del af vinduet. Fjernelsesprocessen for hver enkelt er meget forskellig, da et vindue med ydre trim kræver en simpel demontering, mens enke, der er sat direkte i stucco, kræver specialværktøj og professionel reparation efter et nyt vindue er indstillet.

Fjern vinduet trim fra interiøret og det ydre af et vindue, der har synlige trim. Brug den flade ende af en neglestang til at løsne trimmen jævnt og forsigtigt smøre den af. Fjern negle fra flangen med neglestangen på ydersiden og indersiden af ​​vinduet og forsigtigt glide det ud.

Mål 2 tommer ud fra hvert hjørne af et vindue indstillet direkte i stucco. Fjernelse af et af disse vinduer er tidskrævende og skaber en åbning i stukken, som en kyndig stucco professionel kan patchere senere.

Hold en lige kant eller tryk en kalklinie jævnt langs den 2-tommers kant på hver side. Denne afstand skal sætte dig direkte over sømflangen, der er dækket af stucken.

Brug en færdighedssag, der er udstyret med et diamantblad til at skære langs alle fire kantlinjer. Pas på ikke at skære forbi hjørnerne. Indstil din bladdybde til ½ en tomme. Hvis du ikke tror at du rammer metalnetet under, skal du sætte den en anden ¼ tomme. Stop med at klippe, når dit savklinge når hjørnet.

Placer mejselet i hjørneområdet og brug hammeren til at pund det ind i kridtlinjen. Dette er en langsom proces, og det er vigtigere at tage sig af og holde fra at hugge stucco på ydersiden af ​​linjen, end det er at pound væk og afslutte jobbet hurtigt. Som du chip, fjerne eventuelle stykker, der løses.

Tag den indvendige stucco væk fra væggen i vinduets retning. Brug din mejsel eller flad bar for at lette det hærde murværk væk fra lathen under. Trådnetet skulle også komme væk. Hvis ikke, skal du snappe masken med wire cutters for at fjerne den.

Træk neglene fra sømflangen fastgjort i boksen. Gør dette på indersiden af ​​vinduet også. Mange stucco homes har indvendig vindues trim, hvilket gør det meget nemmere at fjerne. Hvis ikke, skal du bruge den samme måle- og skæreproces på indersiden af ​​vinduet.

Tag vinduet forsigtigt ud af hullet. Små stykker stucco kan holde fast, og du må måske skrabe dem væk med din mejsel.

Del:
Kommentarer