Sådan fjerner Stædig Belly Fat

Sådan fjerner Stædig Belly Fat

Når en person får vægt, akkumuleres fedt over hele kroppen, ikke kun i et bestemt område. Og når vægten går tabt, bliver fedtet også brændt fra overalt. Men ofte er det magefedt den sidste til at gå, og det kan tage lidt ekstra kræfter for at slippe af med det. Stædig mavefedt kan fjernes ved en kombination af sund spisning, kerneøvelser og kardiovaskulært arbejde.

Vær meget opmærksom på de fødevarer, du spiser. Fødevarer, der er højt i fedt, især mættet fedt, kan forhindre din indsats for at slippe af med mavefedt. Læs ernæringsetiketten på bagsiden af ​​madpakkerne, og se hvor meget mættet fedt og hvor mange kalorier er i den mad, du spiser. Og at spise masser af frisk frugt og grøntsager er aldrig en dårlig idé.

Engagere de nedre abdominale muskler ved at udføre øvelser rettet mod disse muskler. Eksempler på nedre abdominale øvelser ligger ligeløfter, liggende bensaksskud og omvendte crunches.

For at udføre liggende benløfter skal du ligge på ryggen. Rett det ene ben ud, mens det andet ben bøjes. Løft langsomt det lige ben lige op til du når en 45 graders vinkel i din hofte. Hold denne position i 2 eller 3 sekunder, og sænk derefter benet langsomt. Gør 15 til 20 reps og skift derefter ben.

Liggende scissor spark er ens, men begge ben er lige og holdt lidt over gulvet. Hæv et ben et par inches, og sænk det derefter ned igen. Når du sænker et ben, skal du hæve den anden.

For at udføre omvendte crunches, ligg på ryggen med knæene bøjet. Hæv dine bøjede ben mod brystet og løft dine hofter op af jorden. Sænk derefter langsomt dine ben, dine fødder er på gulvet.

Engagér de øvre abdominale muskler ved at udføre øvelser rettet mod denne muskelgruppe. Eksempler på øvre abdominale øvelser omfatter fuld sit-ups, standard crunches (som ligner sidebilleder bortset fra at du hæver din torso, så kun dine skuldre er ude af gulvet) og cykel crunches.

For at udføre en cykelknap skal du ligge på ryggen med hænderne bag hovedet og knæene bøjes. Med dine ben går du gennem en cykelbevægelse og bringer hvert knæ op mod brystet, og mens du gør det, drej din torso, så du rører din højre albue til venstre knæ og omvendt.

Engag musklerne i det skråtliggende område af abdominalområdet. De skrå muskler findes på hver side af hele abdominalkernen. Eksempler på skævt abdominal øvelser omfatter side crunches og cykel crunches.

For at udføre en sidekræs skal du ligge på ryggen med knæene bøjet. Start i din talje, drej din underkrop til den ene side, hold dine knæ bøjede og din torso vender mod loftet. Crunch up, bringer kun dine skulderblade ud af gulvet. Langsomt lavere tilbage ned. Gentag med dine ben på den anden side.

Udfør en form for kardiovaskulær aktivitet, såsom svømning, cykling, løb, hurtige walking eller hoppetov. Nogle mavefedt vil blive fjernet gennem styrketræning, men det vil brænde meget hurtigere, hvis din puls er op.

Del:
Kommentarer