Sådan fjerner du træningsudstyr

Sådan fjerner du træningsudstyr

Home fitness udstyr er en attraktiv måde at holde sig i form. Det giver privatliv, nem planlægning og kan koste mindre end et gym medlemskab over tid. Gymudstyrsteknologi udvikler sig i et hurtigt tempo, så plads til nyt udstyr og slippe af med det gamle er almindeligt. Populære træningsmaskiner, som elliptiske og tredive, holder deres værdi godt, så det er ikke tidskrævende eller svært at skifte kontakten.

Rengør dine træningsmaskiner og udstyr med en husholdningsrenser og blød klud. Støv dem ordentligt og olie eventuelle bevægelige dele.

Lav en liste over funktioner for hver maskine eller udstyr. Inkluder ikke-arbejder elementer på listen.

Placer maskiner og udstyr i et rum, der giver potentielle købere plads nok til at kontrollere dem korrekt.

Tag billeder af udstyret og lav en flier til at sende rundt i dit kvarter. Tilføj beskrivende detaljer om tilstand og oprindelig værdi. Laundromater, postrum, fitnesscentre og samfundscentre er høje trafikpladser til at sætte dem op. Inkluder kontaktoplysninger, billeder og forespørgselsprisen på din flier.

Opret en gratis annonce online ved hjælp af et af de mange virtuelle community opslagstavler. Inkluder kontaktoplysninger, billeder og forespørgselspris i din onlineannonce.

Angiv aftaler for potentielle køber.

Del:
Kommentarer