SĂĄdan fjerner du tandpine uden medicin

SĂĄdan fjerner du tandpine uden medicin

Tandpine kan være retfærdig svækkende, hvilket forårsager så meget smerte, at du ikke kan spise, drikke eller snakke. Det er næsten altid nødvendigt at se en tandlæge, når du får tandpine, da årsagen er sandsynligvis et hulrum, tandforfald, tyggegummi eller en abscess. Hvis du ikke kan komme ind straks for at se en tandlæge, så prøv at behandle din tandpine derhjemme for at lindre smerten. Der er flere hjem retsmidler til tandpine, der ikke kræver brug af medicin.

Børste og floss dine tænder forsigtigt, især hvor den onde tand er placeret. Det er nødvendigt at fjerne enhver mad, der kan sidde fast omkring den onde tand.

Fyld et glas med varmt vand. Bland i 1 tsk. af bordssalt. Gurgle med saltvand efter måltider og ved sengetid. Dette vil hjælpe med at helbrede enhver infektion og løsne enhver mad, der sidder fast i tanden.

Sug en bomuldskugle i fed olie. Det er en naturlig olie, der er tilgængelig på de fleste apoteker.

Hold bomuldskuglen direkte på den berørte tand. Olien vil absorbere i tand og omgivende tyggegummi.

Lad bomuldskuglen stĂĄ pĂĄ tanden i ca. en time ad gangen. Typisk vil clove-olien kun genoplive smerten i ca. en time.

Sug en ny bomuldsbold med krydderolie og læg den på tanden, hvis smerten fortsætter. Fortsæt med at skifte bomuldskuglerne med nye hver time så længe som nødvendigt for smertelindring.

Fyld en lægemiddeldråber med vanilleekstrakt til en alternativ metode til lindring af tandpine smerte. Placér to til tre dråber vanilje direkte på den onde tand for øjeblikkeligt at reducere smerten.

Prøv trykpunktsterapi, hvis tandpine smerter vedvarer. Gnid en isterning på den kødfulde del af huden mellem tommelfingeren og pegefingeren i flere minutter. Tanken er, at isen overvælder de smerteimpulser, som normalt rejser langs veje til nerverne, hvorved smerter i tanden elimineres. For ekstra relief skal du placere is direkte på tand eller kinden uden for tanden.

Advarsler

Undgå at bruge fedtholdig olie under graviditet eller amning uden tilladelse fra din læge.

Brug ikke krydderolie pĂĄ en tand, der lige har gennemgĂĄet en rodkanal.

Del:
Kommentarer