Sådan fjerner du Spikes uden en klapnøgle

Sådan fjerner du Spikes uden en klapnøgle

Fjernelse af gamle pigge og installation af nye på dine golf- eller sporsko er en væsentlig del af vedligeholdelsen; uden skarpe, anstændige spikes kan du glide, når du rammer den afgørende tilgang i det ottende hul eller når du er 10 meter fra målstregen i 100 meter sprinten. De fleste sportssko sælges med en skruetnøgle, et lille værktøj, der er designet til at fjerne gamle spikes fra sportssko hurtigt og nemt. Men nogle gange er det ikke tilfældet. Ved disse lejligheder skal du vende dig til alternative midler til at afskaffe dine gamle golfskospikes.

Trin 1

Rens det område, hvor piggen møder skoen. Sprøjt enhver form for vandforskydningsprodukt rundt om spidsens bund og vent mellem fem til 10 minutter før sprayen træder i kraft. Damp kluden og tør dem af med grub og snavs, samt opsamle overskydende væske, der samler på skoens underside.

Trin 2

Sæt skoen over din mindre dominerende hånd og slå rundt om ydersiden af ​​skoens sål med en hammer med din anden hånd. Påfør bløde vandhaner hele vejen rundt om skoens sål, da du ikke har brug for stor kraft for at hjælpe med at ryste pigge løs fra deres stikkontakter.

Trin 3

Sæt dit par nålestænger ind i hullerne i spidsens krop. Sørg for, at du har et anstændigt køb på spissen, før du drejer hver spike. Drej spidsen forsigtigt om, men overdrive ikke dette, da du kan beskadige spidsens stikkontakt, hvilket gør det mindre sandsynligt, at andre spikes forbliver sat i stikkontakten i fremtiden.

Del:
Kommentarer