Sådan fjerner du påvirket ørevoks

Sådan fjerner du påvirket ørevoks

Mennesker med påvirket ører klager over svimmelhed, føler at deres ører er "fulde", høretab og irritabilitet. Husk, at mens de påvirket ører har brug for lægehjælp, er nogle ørevoks normale. Særlige svedkirtler i din ydre ørekanal producerer voks for at holde kanalen smurt og rent. Som voksen dannes det langsomt mod åbningen af ​​øret. Voks hjælper med at holde vand ud og fælder fremmede partikler som snavs og støv. Hvis du ved hvad du laver og har de rigtige instrumenter, kan du slippe af med vokspåvirkningen derhjemme.

Klargør glycerin, øjendråber og en bomuldskugle for at sætte dråber i øret. Tegn glycerin i øjetablet, vipp derefter hovedet til den modsatte side og læg dit upåvirkede øre på skulderen. Dette løfter og udsætter dit påvirket øre. Med dit hoved vippes, skal du langsomt klemme øjendråberen, indtil du har tre til fire dråber glycerin i øret. Sæt bomuldskuglen ind i øret. Forlad glycerin- og bomuldsbolten indtil den næste dag. Når du bruser, tag bomuldskuglen ud og skyll dit øre forsigtigt og lad det dræne. Sov med et håndklæde på din pude, mens du udfører denne behandling, så dine sengetøj forbliver rene. Gentag dette trin, indtil den påvirket voks blødgør og løsner. Ofte behøver du kun en ansøgning.

Køb og brug Debrox, hvis glycerolbehandlingen ikke virker, eller hvis du vil bruge en peroxidbaseret behandling. Debrox er en over-the-counter øre voks fjernelse medicin. Fyld applikatoren med Debrox, vip derefter hovedet og udsæt det berørte øre. Indsæt den anbefalede mængde dråber og læg en bomuldsbold i øret. Gør dette to gange dagligt. I mellem doser skal du tage bomuldskuglen og skylle din øregang. For at gøre dette skal du få gummiørsprøjten (du kan købe dette på apoteket) og et håndklæde. Stå så, at hovedet er over badevasken og draper håndklædet over din skulder og under det berørte øre. Fyld sprøjten med varmt vand og press det forsigtigt ind i øret. Denne proces fjerner den påvirket voks. Gentag hele processen efter behov i løbet af en fire dages periode.

Brug mineral eller babyolie i øret, hvis du ikke har adgang til glycerin eller Debrox. Få olien, øjendråberen og en bomuldskugle. Træk olie i øjendråber. Tilt hovedet mod den modsatte side, læg dit uaffekterede øre på din skulder for at løfte og udsætte dit påvirket øre. Træk langsomt øjendråberen med dit hoved vippes, indtil du har tre til fire dråber olie i øret. Sæt bomuldskuglen ind i øret, og lad olien og bomuldskuglen være ind i den næste dag. Når du bruser, tag bomuldskuglen ud og skyll dit øre forsigtigt og lad det dræne. Sove med et håndklæde på din pude, mens du udfører denne behandling. Gentag dette trin, indtil den påvirket voks blødgør og løsner. Mange gange med denne metode er der kun brug for en ansøgning.

Se din læge, hvis du har forsøgt at fjerne ørevoks alene, men ikke lykkedes. Hun kan nemt fjerne enhver påvirket voks i sit kontor med specielle instrumenter. Hun kan også se dybt ind i øret med et otoskop, der sikrer, at voksen er helt fjernet. Hvis der er nogen skade eller infektion, vil hun ordinere antibiotika eller smertestillende medicin, indtil dit øre er helt helet.

Tips

Hvis du oplever øre smerte, der er alvorlig eller bemærker dræning fra øregangen, skal du kontakte en læge. Du kan få en infektion, der kræver antibiotika.

Advarsler

Brug af enheder til at udvælge dine ører er farligt. Når du sætter et objekt inde i øregangen, risikerer du at ødelægge øretrommen.

Undgå at bruge bomuldspindler i dine ører. I de fleste tilfælde af impaction er der brugt en bomuldspindel. Bomuldspindler fjerner ikke voks; I stedet skubber de det længere ind i ørekanalen, hvor det ikke hører hjemme. Voks vil fortsætte med at bygge, dybt inde i øret, indtil impaction forekommer.

Del:
Kommentarer