Sådan fjerner du overskydende kniplinger på tåen

Sådan fjerner du overskydende kniplinger på tåen

Cuticle kontrol er vigtig, hvis du søger sunde, velplejede tæer. Cuticles beskytter dine tæer mellem tåneglen og negle sengen, så at skære dem eller skrabe dem væk kan være smertefuldt eller skadeligt for dine tæer. Cuticles på tæer løber fra bunden af ​​den hvide søm spids til bunden. De kan nogle gange forårsage en infektion, hvis de ikke plejes ordentligt. Efter fjernelse af overskydende cuticles, forkæle tånegle og cuticle området for at forhindre uønsket vækst og fremme sunde tånegle.

Gnid cuticle- eller shea-smørcreme i tåneglens neglebånd og huden omkring tåneglen. Masser cremen i kniplerne, indtil du føler, at krybterne bliver blødere og mere smidige.

Tryk kniplerne forsigtigt tilbage ved hjælp af den udglatte ende af en orange stang. Begynd i den ene ende af tåneglen og arbejde delikat på tværs af snitbåndet på neglen. Tryk på kniplerne så langt tilbage fra tåneglen, som du kan få det uden at forårsage smerte. Skub den orange pind og kutiklen, indtil de skylles med huden i begyndelsen af ​​tåneglen.

Drop mandelolie på kniplerne og massér det godt. Hvis dine neglebånd er ekstremt tørre, skal du bruge så mange dråber som det kræver at blødgøre de tørre kugler.

Gnid en neglepuffer over kniplerne og tåneglene. Bufferen fjerner overskydende cuticle hud, mens du polerer og skinner dine tånegle. Gentag denne proces ugentligt.

Poler dine negle med en klar neglestyrker eller masser E-vitamin i skåret efter at du har buffer. Massering af vitamin E olie hver dag vil bidrage til at forhindre cuticles fra at vokse tilbage over tåneglen.

Del:
Kommentarer