Sådan fjerner du mærker på næsen

Sådan fjerner du mærker på næsen

Mærker på din næse kan skyldes en række forskellige ting. Pigmentation mærker, misfarvning af huden, acne ar og lige indrykning tilbage fra næsen af ​​dine briller kan få dig til at føle sig selvbevidst om dit udseende. Aldring, dårlig kost og blokerede porer er blot nogle få syndere, der får mærker til at optræde på næse. Der er en række behandlinger, du kan forsøge at slippe af med disse mærker.

Prøv over disk behandlinger. De fleste afdelings- og narkotikabutikker har en række anti-dullness, anti-dark spot og lightening cremer, der er nyttige til at slippe af med mærker og misfarvning. Vælg en afhængig af beskrivelsen af ​​dine karakterer. Da hvert behandlingsmærke er anderledes, skal du læse de anvisninger, der er trykt på etiketten, og følg derefter.

Exfoliere din hud regelmæssigt. Ved eksfoliering fjerner du de døde hudceller og olier, der kan tilstoppe dine porer. Dette vil medvirke til at bringe det sunde lag af hud til overfladen, så huden bliver klar og sund.

Brug solcreme. Pigmenteringsmærker kan skyldes solens hårde stråler. Brug altid mindst 15 spf vandtæt solcreme før du går udendørs i lange perioder ad gangen. Pigmentation mærker vil falme over tid, når du begynder at have solkrem regelmæssigt.

Prøv et hjem retsmiddel. Slib tørret appelsinskal i en pulp og bland med vand, indtil det danner en pasta. Påfør pastaen til dit ansigt hver anden nat. Dette hjemmemedicin fjerner eventuelle pigmenteringsmærker på næsen, mens antallet af bumser reduceres. Se Referencer for en liste over andre hjemmehjælpemidler til at prøve.

Juster dine briller. De fleste briller vil justere dine briller gratis. Et passende passende par rammer er mindre tilbøjelige til at skubbe ind i siderne af din næse og efterlade mærker.

Overvej at bære kontaktlinser. Hvis din næse har indrykningstegn forårsaget af dine brilleres næsestykker, skal du undersøge, om du skifter til kontakter. Hvis kontaktlinser ikke er en mulighed, skal du lægge et tyndt lag fugtgivende lotion på din næse før sengetid hver nat.

Tal med en hudlæge om medicinske muligheder. Nogle misfarvninger - for eksempel fødselsmærker, blodårer eller brudte blodkar - kan kun fjernes gennem laserkirurgi, kemiske peeling eller en procedure kaldet skleroterapi, som forsegler åre ved hjælp af en saltopløsning.

Del:
Kommentarer